من دارم واسه ازمون ی ماه دیگه دارم سخت درس میخونم ب شوهرمم گفتم امسال نمیرم جایی خونه تکونیمو هم انجام ندادم حالا مادر شوهرم خونه تکونی انجام داد میگه بیا کمکم میدونه دارم درس میخونم من گفتم درس دارم استرس دارم نمیتونم فعلا بهتون کمک کنم ببخشید بعد خواهر شوهر زنگ میزنه برامون نهار درس کن بییام پیشتون بهشون چطوری بگم من درس دارم فعلا مهمون نمیپزیرم
عزیزم خیلی چیزا رو درسته دلمون نمیخواد یا دوست نداریم ولی بخاطر آرامش خودمون وزندگیمون باید انجام بدیم که تنش پیش نیاد بنظر من حالا یک ساعت کمک کردن یا ی غذا درست کردن اینقدر مهم نیست آدم بخواد از بقیه دریغ کنه البته او مواقع ضروری نه واسه همیشه که بقیه هم پررو بشن
گفتم عزیزم من دارم درس میخونم میشه خودت بیایی درس کنی از حرفم جا خورد نمیدونم درست گفتم یا ن
ولش کن. اصلا تلفن ها رو جواب نده! مگه پزشک اورژانس هستی که همیشه در دسترس باید باشی! هیچ کسی هیچ کار واجبی نداره! ۹۸ درصد تلفن ها حرف های صد من یه غاز هست!،
یعنی درس میخونی واسه خودتون هم غذا درست نمیکنی؟ این چیزا ارزش نداره روابط رو به هم بریزیکلا غذا پختم و اومد و رفتنشون ۴ ساعت بیشتر وقت نمیگیره. عزیزم همه روزای سختی رو دارن که تو زندگی محتاج دیگری میشن. از مریضی .... واسه اون روزا دو تا آدم نگه دار. درسته میخونی انشاءالله موفق میشه گلم. فردا یه وقت نشه مسخره میکنن میگن بکوبم درس خوند نشد....
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
گفتم عزیزم من دارم درس میخونم میشه خودت بیایی درس کنی از حرفم جا خورد نمیدونم درست گفتم یا ن
خیلی خیلی کارت زشت بوده شما تنها درس نمیخونی منم دارم براارشد میخونم ولی اگمهمون بخادبرام بیاد نمیگم بیاغذامودرست کن..ناراحت نشی یا خیلی بچه ای یا کم شعور من نمیگم اینو طرف مقابلت حس میکنه