2777
2789
عنوان

طرز رفتار درست با مادر شوهر و خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 73 پست
عزیزم برو پیششون درحد یک ساعت کمک کن زود برگرد تو روشون هم بگو میخوای درس بخونی نه میتونی بری نه میت ...

تو همون یک ساعت حرف هایی به آدم می زنند که تا چند ماه ذهن آدم درگیره!،

یا ارحم الراحمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا.  عروس وظیفه های نداره که بره کمک!  

نگفتم بره کمک یکم بادقت تربخونین نوشته خاهرشوهرم گفته غذادرس کن بیایم پیشت مهمون میخادبشه یعنی توانایی ی شام یا ناهار پختن نداره 

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏

اگ همسرت مشکلی نداره فکر خودتو درگیر نکن خب. بهشون هم رک بگو من خونه نیستم باید برم کتابخونه درس بخونم. به همین راحتی

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

اصلا درس نداشته باشه خب دلش نمی‌خواد بره 

عزیزم خیلی چیزا رو درسته دلمون نمیخواد یا دوست نداریم ولی بخاطر آرامش خودمون وزندگیمون باید انجام بدیم که تنش پیش نیاد بنظر من حالا یک ساعت کمک کردن یا ی غذا درست کردن اینقدر مهم نیست آدم بخواد از بقیه دریغ کنه البته او مواقع ضروری نه واسه همیشه که بقیه هم پررو بشن

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
گفتم عزیزم من دارم درس میخونم میشه خودت بیایی درس کنی از حرفم جا خورد نمیدونم درست گفتم یا ن

ولش کن. اصلا تلفن ها رو جواب نده!   مگه پزشک اورژانس هستی که همیشه در دسترس باید باشی! هیچ کسی هیچ کار واجبی نداره!   ۹۸ درصد تلفن ها حرف های صد من یه غاز هست!،

یا ارحم الراحمین

یعنی درس میخونی واسه خودتون هم غذا درست نمیکنی؟ این چیزا ارزش نداره روابط رو به هم بریزیکلا غذا پختم و اومد و رفتنشون ۴ ساعت بیشتر وقت نمیگیره. عزیزم همه روزای سختی رو دارن که تو زندگی محتاج دیگری میشن. از مریضی .... واسه اون روزا دو تا آدم نگه دار. درسته میخونی انشاءالله موفق میشه گلم. فردا یه وقت نشه مسخره میکنن میگن بکوبم درس خوند نشد....

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
گفتم عزیزم من دارم درس میخونم میشه خودت بیایی درس کنی از حرفم جا خورد نمیدونم درست گفتم یا ن

خیلی خیلی کارت زشت بوده شما تنها درس نمیخونی منم دارم براارشد میخونم ولی اگ‌مهمون بخادبرام بیاد نمیگم بیاغذامودرست کن..ناراحت نشی یا خیلی بچه ای یا کم شعور من نمیگم اینو طرف مقابلت حس میکنه

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏