2777
2789
عنوان

یه درمان قطعی بگید واسه سنگ لوزه

18552 بازدید | 13 پست

بچه ها خیلی کلافه شدم..معذرت میخوام دهانم بوی بد میده

قبلا فکر میکردم عفونت گلو هست یه چیزای سفید روی گلوم میدیدم چند روز بعد میدیدم نیست

تا اینکه الان فهمیدم اینا سنگ لوزه هست..به سختی دوبار انگشت زدم بیرون اوردم ولی امروز هرکاری کردم بیرون نیومد

راه حل قطعی که جراحی هست و بهت پیشنهاد نمیکنم. ولی راه حل راحت و شدنیش اینه:

یه وسیله ای هست به اسم اسگالش، مخصوص شستشوی بینی و حلق و سینوس ها با آب و نمک مخصوص هست. اگر مرتب مثلا حداقل روزی یکبار استفاده کنی، تمیز تمیز میشه.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش لوزه مو بشورم؟

نه عزیزم. یه مخزن آب هست توش نمک مخصوص اسگالش میریزی. سری دستگاه رو توی یه بینیت میزاری و دستگاه رو فشار میدی. آب از اون بینی وارد میشه و از بینی دیگه خارج میشه. ولی در این حین خودش حلق رو هم شستشو میده.

اگر مرتب استفاده کنی سنگ لوزه خیلی کم میمونه ته حلقت.

چرا بو میگیره.. نمیشه بیرونش آورد خودش میوفته ولی مال من بیشتر زمستونا میاد وقتی یه خورده سرما بخور ...

اینم شانس ماست..من که دیگه دارم افسردگی میگیرم..بیشترم به خاطر بوی دهان

مرسی از راهنماییت عزیزم..حتما برم بگیرم

خواهش میکنم. من خودمم دارم. تجربه خودمه و کاملا هم نتیجه میده. خیالت راحت باشه. 

پسر من لوزه داشت و خیلی اذیت میشد دکترا میگفتن که باید عمل بشه ولی بردمش یه دکتر طب سنتی با دارو درمانش کرد واقعا کارش خوب بود خدا خیرش بده شمارشو هم براتون می‌گذارم

09367461816