2777
2789
عنوان

روانشناسی آنلاین

163 بازدید | 18 پست

من ترم اخر روانشناسی ام 

اگ دلتون خاست میتونید سوالات رو بپرسین درحدتوانم پاسخ میدم   

البته لطفا سوالات کوتاه باشه چون آنلاین هست سخته یه طومارجواب بدم:/

سلام ممنون که هستی من خیلی فکرم درگیره شوهرم پارستل یه معامله اشتباه انجام داد تا برج سه هم ادامه داره عوارضش خیلی بهش فکر میکنم دس و دلم به هیچ کاری نمیره دم عیدی هیچی نخریدم هیچی بجز یه دس لباس واسه دخترم دلم خیلی گرفته خودشم شرمنده است و همش بمن میگه فکر و خیال نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بشدت افسرده ام کرده دس و دلم به کاری نمیره همش میگم چرا چرا جلوشو نگرفتم

خب اول اینکه چون اتفاقی که افتاده کاملا غیر منتظرعه بوده 

و درضمن نتیجش منفی بوده کاملاا طبیعی هستش این امر

اما چیزی که میتونه به شما و همسرتون کمک کنه اینکه شما مشکل رو حل و کم کنید و یا با اون سازش کنید

چون ما در مراحلی ک مشکل خیلی از سطح راه حل و راه یابی رد بشه سعی میکنیم به سازش با اون برسیم

چونکه جز پذیرش راهی نیس

توصیه میکنم شما سعی کنی ب خودتون و همسرتون روحیه بدین

و اصلن ب اینکه چرا جلوشو نگرفتم فکر نکنین  

چون اون وقت کلا قانون طبیعی رو زیر سوال میبرین

بهتره که بتونی باهر مشکل غیر منتظره ای کنار بیای و قدرتمند جلو برین

یادتون باشه در این شرایط تنها حامی همسرتون شما هستین پس هرچیزی منفی و دور کنید موفق باشید

@در_ارزوی_رفتن_به_امر     گلم پی وی قبول نمیکنم خاستی اینجا بگو

باشه 

من مشکلم توی روابطه نمیدونم باید خیلی جدی باشم یا خیلی اکی و صمیمی نمیتونم بینشون تعادل ایجاد کنم برام سخته چیکار کنم 

من چند ماه پیش با یه دختری دوست شدم اخلاق خودمم یه ادمیم که خییییلی سریع صمیمی میشم بعد اکیپ درست میشه ولی از هم میپاشه دختری ک باهاش دوست شدم بخاطر یه حرف الکی ک انگار بهش بر خورد بهم زد و اکیپو خراب کرد منو اون دوستم موندیم ازش میپرسم من مشکلی دارم؟ اونم میگه نه نداری از دختر خواهر .مادر اشنایان پرسیدم گفتن تو دختر خوبی هستی اما من ترسیدم میترسم دوباره یه همچین ادمی رو بیبنم ک بیجنبه و حسوده تایپیکم گفتم چخبره میشه بگی چیکار کنم؟؟؟

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
باشه  من مشکلم توی روابطه نمیدونم باید خیلی جدی باشم یا خیلی اکی و صمیمی نمیتونم بینشون تعادل ...

خب شما اولین مشکلت اینه خیلی زود صمیمی میشی و خودتم بهش اشاره کردی

دوم اینکه اوایل رابطه هرگز سعی کن جدی باشی یا صمیمی کلا یه حالتی باش ک فقط مودبانه و دوستانه اس تا حسابی شخصیت اون ادما دستت بیاد و به شناخت برسی

بعد از رسیدن به شناخت سیاست در رابطه خیلی مهمه 

ینی باید سعی کنی هر حرفی رو بازگو نکنی چون حس میکنم نگران و استرسی میتونی باشی پس برای خودت نگرانی ایجاد نکن

دوم اینکه سعی کن شجاع باشی با اعتماد به نفس و کاملا قوی وارد رابطه شی 

ب خودت ایمان و اعتماد داشته باش تو بهترینی موفق باشی

خب شما اولین مشکلت اینه خیلی زود صمیمی میشی و خودتم بهش اشاره کردی دوم اینکه اوایل رابطه هرگز سعی ک ...

نگا کن من خودمم اصلا از اون دخترایی ک خودشونو میگیرنو مغرورن جدین اصلا خوشم نمیاد چ برسه خودمم اینجور شم من با این اخلاقم خیلیا رو مجذوب کردم اما انگار سریع روابطم تموم میشه اونم بی دلیل خودمم انگار خسته میشم ازشون حالا چی؟

سوال بعدیمم اینکه 

دفعه بعدی رفتم تو جامعه توی دو هفته اول با همه حرف بزنم گرم بگیرم چرب زبونی کنم و خودمو دختر اجتماعی نشون بدم چون دید اول خیلی مهمه بعد اون دو هفته جدیتر و معمولی میشم اما نمیگم چصی بیام این خوبه؟ (البته این ادامه داره برنامه چیدم براش بفرستم برات؟)

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

دوست عزیزم سلام 

امیدوارم بتونی بهم کمک کنی یا‌بگی چمه 

من تو زندگی همیشه همه چی داشتم ( به اندازش) 

خانواده خوبی دارم باهوش هستم ، درسم عالی بود ، مدرسه تیزهوشان میرفتم، همه بهم توجه داشتن (میخوام بگم شرایطم خوب بوده) ولی من از‌وقتی‌یادم میاد دنبال جلب توجه بودم و هستم 

دوست دارم ادما منو ببینن ، بهم توجه کنن، باهام حرف بزنن ، دوستم داشته باشن، حس خلا و کمبود داشتم با اینکه همیشه همه‌چی داشتم ، فکر میکردم پزشکی قبول شم بهتر میشم ولی بدتر شدم ، الان دوست دارم‌بیشتر تو چشم باشم و چیزایی که دارمو به رخ دیگران بکشم 

چرا اینجوریم من

نگا کن من خودمم اصلا از اون دخترایی ک خودشونو میگیرنو مغرورن جدین اصلا خوشم نمیاد چ برسه خودمم اینجو ...

خب اول اینکه سعی همیشه خودت باشی

و خودتوو در نقش هایی ک خودت نیسی گم نکن عشقم

دوم اینکه برای اون سوالت ک گفتی من مغرورم و خوب جذب میکنم ولی رابطه زود تموم میشه باید بگم شما مشکلت اینه ک نگهداری رابطه رو نمیدونی و بلد نیسی شما وقتی وارد رابطه دوستی میشی باید سعی کن از حالت غرور و جدی بودن کم کنی

و برای سوال دومت هم کلا به چرب زبونی واین چیزا اصن فکر هم نکن 

دوست عزیزم سلام  امیدوارم بتونی بهم کمک کنی یا‌بگی چمه  من تو زندگی همیشه همه چی داشتم ( ...

سلام شما دچار اختلال نمایشی یا هیستریونیک هستی گلم

اختلالیه ک ویژگی های شما رو دارن افردا

دلیلش مربوط میشه به ارثی بودنش در والدین و عوامل ژنتیکی

راه درمانش هم مشاوره و دارو درمانی هستش

توی نت سرچ کنید اختلال نمایشی کلی بهتون مطلب میده

موفق باشین