2777
2789

ریاضی مهر و ماه جامع 

زیست خیلی سبز جامع پینوکیو 

البته واسه من که سطحم متوسطه اینا 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

از مهروماه بیشتر راضی بودم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به سطح شما داره عزیزم  خیلی کلی سوال میکنید  مثلا اگ سطح ضعیف دارین واسه زیست خیلی ...

رشته انسانی هستم گلم میخوام کتاب تست بگیرم اکثرا معلم ها میگفتن بین خیلی سبز و مهر و ماه یکی رو انتخاب کنید و تهیه کنید

الان سر دو راهی موندم برای پیش خوانی و... 

خیلی ها میگن برای فنون مهرو ماه و برای عربی خیلی سبز خوبه😕

رشته انسانی هستم گلم میخوام کتاب تست بگیرم اکثرا معلم ها میگفتن بین خیلی سبز و مهر و ماه یکی رو انتخ ...

کلا خیلی درگیر اینا نباش 

همه انتشاراتی ها خوبن فقط ببین اول در چه سطحی هستی ، مثلا دوست منم که انسانی بود واسه عربی خیلی سبز گرفت و راضی بود