2777
2789
عنوان

قند خون

80 بازدید | 12 پست

سلام قند خون بچمو صبح تست کردم شد۱۱۹بعد چن دقیقه دوباره گرفتم شد ۸۷  حالا من کدومو در نظر بگیرم چن روزه پیشم رفتم دکتر براش ازمایش بنویسه اونموقع هم تست کرده بودم تو روزایه مختلف غداداش شده بود۹۴،۹۲،۸۷،۹۵ولی من همچنان نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ویتامین دی مصرف نمیکنه چاقی شکمم نه نداره مثل بچه های دیگس

چند سالشه ؟ 

همه بچه ها باید ویتامین د مصرف کنن

کدوم شهری ؟

حتما حتما حتما سطح ویتامین د رو چک کن بزودی بدون امروز و فردا

خدایا مرا آن ده که آن به   
فقط بجز نگرانی حتما بهش برس  براش نذر کن انشاالله چیزی نباشه  من تیر خورده ی دیابتم

بردم هفته پیش دکتر بهش گفتم گفت جواب تستات چه عددی بود منم گفتم دکتر دعوام کرد گفت رو بچه عیب نذار

نمیدونم چی شد که شک کردی به خدایی نکرده دیابت 

اما حتما یه چکاپ بده . معمولا ۱سالگی ازمایش میدن 

میزان ادرار کردن ربطی به دیابت نداره 

ادرار زیاد نشونه ی قند هست اما نه همیشه

خدایا مرا آن ده که آن به   

من دیابت بارداری داشتم  یه مدت از دهنش بو میومد رفتم تو نت خوندم گفت یکیشم دیابته سریع چک کردم اونموقع ماشتاش ۹۴بود بعد چن روز تکرار کردم ولی دیگه ول کردم الان بوی دهنش رفع شده انگار عفونت داشته ولی امروز گفتم بذار یه باره دیگم چک کنم دیدم اول زد ۱۱۹ البته خودشم چون از سوزن میترسه دفعه اول مضطرب بود دفعه دوم دید چیزیش نشد اروم بود گرفتم شد۸۷ الان نمیدونم یه جوری استرس گرفتم 

نمیدونم چی شد که شک کردی به خدایی نکرده دیابت  اما حتما یه چکاپ بده . معمولا ۱سالگی ازمایش مید ...

نه من هم برده بودم بداشت هم سالیانه میبرم پیش دکتر ولی هیچ کدوم چیزی از چکاب نگفتن