2777
2789

من خودم باپارچه دوختم خیاط نیستم از خیاطیم هیچی بلدنیستم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم از کارگاه گرفتم . ژله ای هست . و بهترین سلفون ۰۲۰ نه مثل مغازه دار ها میخاستم سرم کلاه بزارن . نازک تر بهم بدن با قیمت گرون. ولی مال خودمو دست میزنم .ضخیم تر از اونیه که تو مغازه طرف بود. 

حواست جمع کن

رفتم از کارگاه گرفتم . ژله ای هست . و بهترین سلفون ۰۲۰ نه مثل مغازه دار ها میخاستم سرم کلاه بزارن . ...

خودت دوختی؟منم رفتم دیدم قیمتش پایین بود خیلی ضخیم و خشک بود .مال تو نرمه؟

خودت دوختی؟منم رفتم دیدم قیمتش پایین بود خیلی ضخیم و خشک بود .مال تو نرمه؟

مال من انعطاف پذیر خوبه گرم و سر بود خونه طوریش نشد. حدود ۹ماهه فکنم .نه گفتم از کارگاه خودشون بیان قشنگ و تنگ اومدن اندازه گرفتن . بعد دوخت. من نمی‌تونستم خودم بدوزم . چرخ صنعتی میخاد

خریدم جنسش عالیه ژله ایی گرفتم 

جنسش تودست چطوره نرمه یاخشک؟بعد اومدن خونتون برای اندازه گیری و الگو چکار کردن؟منظورم اینه با چی الگو گرفتن باروزنامه؟

مال من انعطاف پذیر خوبه گرم و سر بود خونه طوریش نشد. حدود ۹ماهه فکنم .نه گفتم از کارگاه خودشون بیان ...

عزیزم میش بگی چطور اندازه گرفتن مثلا با روزنامه سوزن زدن یا فقط بامتر اندازه گرفتن؟

من خیلی ساده پارچه رو کردم تنشون ازاول تااخر باسوزن دوختم بعدم چرخشون کردم دخترم ۲ سالشه یکی دوسال بعد ک عقلش برسه برمیدارم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
من خیلی ساده پارچه رو کردم تنشون ازاول تااخر باسوزن دوختم بعدم چرخشون کردم دخترم ۲ سالشه یکی دوسال ب ...

افرین خ خوب دوختی 🤗👏ینی پارچه اصلیو همینجوری رومبل انداختی و بعد دوخت و برش زدی؟؟