2777
2789
عنوان

مشاوره رايگان پوست و مو🌸🍃

4730 بازدید | 163 پست

اندكى از شيمى و داروسازى سر درميارم و سالها تو داروخانه مسئول فروش محصولات مراقب پوست و مو بودم

اگه سؤالى در زمينه پوست و مو داريد بفرماييد✨

بهترين پماد ترميم كننده واسه جاي زخمي كه فقط تفاوت رنگ داره با پوست

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارجى : اَون و لاروش پوزاى  ايرانى: فيس دوكس   البته اگه زخمت جديد باشه! اگه قديمى باشن ...

زخمم ٧ماه ازش ميگذره خيلي سطحيه ولي هنوز خارش داره

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 
دور چشم برای از بین بردن چروک چه کرمی خوبه

چروكت خيلى زياده ؟ اگه خيلى زيادن كه خارجى و بهترينش: كلينيک. اگه زياد نيست نيتروژنا خوبه/ برینگ گرین هم خوبه 

ايرانى: دورچشم رتينول اسكين وان

زخمم ٧ماه ازش ميگذره خيلي سطحيه ولي هنوز خارش داره

۷ماه مدت زياديه . فيس دوكس رو امتحان كن شايد جواب داد

اگه توانش رو داشتى خارجيش بهتره

درهر صورت ممكنه جواب نده و مجبور شى ليزر كنى

۷ماه مدت زياديه . فيس دوكس رو امتحان كن شايد جواب داد اگه توانش رو داشتى خارجيش بهتره درهر صورت مم ...

مرسي عزيزم

من یه مدت جوش زیاد زدم جوشای بزرگ و دردناک بعد یه چندروزکه خشک میشدن توشونو تخلیه کردم سفت و سفید بود،

اوناییکه زیاد دستکاری کردم جاشون مونده بصورت قرمز و بعضاقهوه ای، دور لب و گونه ، چه چیزی استفاده کنم؟

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده

عزيزم ي سواله ديگه اينكه ميزونيدلينگ هم جواب ميده؟يا فقط ليزر؟

من یه مدت جوش زیاد زدم جوشای بزرگ و دردناک بعد یه چندروزکه خشک میشدن توشونو تخلیه کردم سفت و سفید بو ...

اول جوشاتو هیچوقت دستکاری نکن 😄

دوم

اگه الان ديگه هيچ جوشى ندارى :

صبح ها ضدآفتاب بزن + ويتامين سى (البته اگه حساسيت ندارى بهش) كه جاى جوشات چال نشه

شش شب درهفته بعد اينكه صورتت رو با شوينده شستى از يه سرم نياسيناميد كه روشن كننده و لايه بردار هست استفاده كن (نياسيناميد ايرانى: برند رويوال / خارجى: اوردينرى)  روش يه مرطوب كننده ملايم

شب هفتم : كرم هاوى رتينول (ايرانى: اسكين وان/ خارجى: اوردینری یا بونی هیل) روشم مرطوب كننده

تو حمام اگه پوستت حساس نيست از اسكراب استفاده كن سلول هاى مرده رو پاكسازى كنه

ضدآفتاب يادت نره چون درمان لك بدون ضدآفتاب ممكن نيست

عزيزم ي سواله ديگه اينكه ميزونيدلينگ هم جواب ميده؟يا فقط ليزر؟

براى فرورفتگی جوش یا جاى زخم ميكرونيدلينگ ميكنن كه آره تا حدودى اونم ميتونه جاى جوش يا زخمى رو كه چاله شده پر كنه

ولى اگه چاله نيست شايد ليزر بيشتر جواب بشه

البته اين ديگه خيلى تخصصى ميشه و خود پزشک ببينه از نزديک بهتر ميتونه بهت کمک کنه🍃🌸

اول جوشاتو هیچوقت دستکاری نکن 😄 دوم اگه الان ديگه هيچ جوشى ندارى : صبح ها ضدآفتاب بزن + ويتامين ...

من یه جوشمو دست نزدم الان همونطوری مونده زیرپوست ،سطح پوستم هیچی نیستا ولی زیرپوستم مونده اصلا کمرنگم نمیشه میگم شاید بخاطر اینه که تخلیه نشده😐وچون پوستم خیلیی سفیده لک ها ضایعن..

ضدافتاب همیشه استفاده میکنم پریم رنگی ، مارک خوبیه؟

اگه بخوام روزانه استفاده کنم باید بی رنگشو بخرم؟

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
من یه جوشمو دست نزدم الان همونطوری مونده زیرپوست ،سطح پوستم هیچی نیستا ولی زیرپوستم مونده اصلا کمرنگ ...

ترجيحا رنگى نزنى بهتره به چند دليل:

١-ضدآفتاب هاى رنگى كمى سنگين هستن و خودشون ممكنه باعث ايجاد جوش بشن

٢- مقدار ضدآفتابى كه بايد بزنى اندازه ٢انگشت كامل هست. ضدآفتاب هاى رنگى سنگينن و ما هيچوقت ٢انگشت نميزنيم! پس محافظت كافى هم نداره صورتمون! 

ترجيحا بدون رنگ بزن و مناسب پوستت به اندازه ٢ انگشت❤️