2777
2789
عنوان

۲۴ سالگی ازدواج کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 36 پست
نه اصلا بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست  از نظر خودم از مدیریت درس و ازدواج همزمان با هم بر نمیام ...

عزیزم خودت بهتر شرایطت میدونی ولی اینم بدون اگ دوس پسرت بگیره و مرد زندگیه از دست نده یهو فک نکنه دوسش نداری ک ازدواجو ب تعویق میندازی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت بهتر شرایطت میدونی ولی اینم بدون اگ دوس پسرت بگیره و مرد زندگیه از دست نده یهو فک نکنه دو ...

البته ک دوس نبودیم اینم سنتی اومد جلو 

ولی خو پسر خوبیه

اووف بچه رو نگو:(  با طرفم شرط کردم من بچه نمیخام  ولی اون میخاد  اصلا جدای از این ...

دقیقا 

سعی کن هر موقع توان روحی و جسمی و توان مالی پیدا کردی بچه رو بیاری چون تو مسئولشی حق اینکه بیاریش و بگی من اعصاب ندارم یا الان نمیتونم و ندارم و این حرفارو نداری این همیشه یادت باشه عزیزم در هر صورت الان قشنگ و کامل فکراتو بکن که فردا بگی خدارشکر این تصمیمو گرفتم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
👏👏👏👏👏👏بهترین جواب

♥♥♥♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
البته ک دوس نبودیم اینم سنتی اومد جلو  ولی خو پسر خوبیه

الان تصمیم نگیر 

چن ماه باهاش رفتو امد کن زیر نظر خانواده ب مامانت بگو میخام بیشتر بشناسمش برین کافه پارک سینما بعد تصمیم بگیر راجع ب درستم باهاش صحبت کن بگو اولویتمه برام مهمه ببین نظرش چیه 

سنت خوبه برای ازدواج فقط وضعیت مالی هم حتما در نظر بگیر