2777
2789
عنوان

۲۴ سالگی ازدواج کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 36 پست
چرا همه بچه دارن😂 یکم کوچولو نیستین برا بچه داشتن

تازه فک میکنم پیرشدم ولی ازالانت لذت ببر من دانشجوبودم ازدواج کردم دیگ شوهرم نذاشت درس بخونم اول فارغ شو بعد ازدواج کن مث من 5ترم رفتم و اخرهییییچ

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از نظر من درستو تموم کن قشنگم از اونورم بیشتر باهم باشین بیشتر اخلاقارو بشناسید اینجوری هم برای ت ...

خیلی گیجم خودمم نمیدونم چکار کنم:( 

از طرفی خانواده نسبتا سنتی دارم که دیه تو این سن باید ازدواج کرده باشم

الان بیشتر دو دل شدم😂

اخرین هدفت ازدواج باشه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
اگه ازش خوشت اومده و شیش دنگ دلت راضیه ازدواج کن  اگ یه درصدم شک داری لطفا ازدواج نکن

نه اصلا بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست 

از نظر خودم از مدیریت درس و ازدواج همزمان با هم بر نمیام و سنم کمه 

از نظر خونواده دیرم شده:/ 

طرفم حرفی نداره اونم دلش میخاد زودتر بریم سر خونه زندگی خودمون ولی من میترسم خیلی مسئولیت داره

من ۲۳ سالگی ازدواج کردم و حس میکنم برای این حد از فکر و خیال و مسئولیت هنوز بزرگ نشدم و الان هم سن شما هستم و همچنان اعتقاد دارم اگه برگردم عقب تا ۲۵ اصلاااااااااااا به ازدواج فکر نمیکنم.

من ۲۳ سالگی ازدواج کردم و حس میکنم برای این حد از فکر و خیال و مسئولیت هنوز بزرگ نشدم و الان هم سن ش ...

منم همین حسو دارم حس میکنم توانایی مدیریت و مشکلات زندگی متاهلی ندارم

خیلی گیجم خودمم نمیدونم چکار کنم:(  از طرفی خانواده نسبتا سنتی دارم که دیه تو این سن باید ازدو ...

عزیزم الان توی اینده اگر خدایی نکرده یک درصد پشیمون بشی میتونی خودتو با این جمله که خانوادم سنتی بودن باید ازدواج میکردم راضی کنی؟ قطعا نمیتونی 

جوری تصمیم بگیر که مطمئن باشی حسرت نمیخوری بچه بیاد وسط خودتم فراموش میکنی قشنگه ها خیلی قشنگه ولی سختیای خودشو داره شوهرم همینطوره ولی سعی کن درستو تا اونجایی که دوس داری ادامه بدی مطمئن باش تو اینده نمیگی کاش کمتر درس میخوندم زود تر ازدواج میکردم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
باید بگم ترست کاملا بجاست. چون من الان تو ترس شما دارم زندگی میکنم😢

یا خدا😂 ولی خو بابد حرف خانوادمو در نظر بگیرم اونا نسبتا سنتی ان 

این الان باعث ی گیجی تو من شده ک کلافم میکنه

منم همین حسو دارم حس میکنم توانایی مدیریت و مشکلات زندگی متاهلی ندارم

من قبل ازدواجم ابن فکر رو میکردم اما گفتم نه چون دوسش دارم میتونم و....

الان برام زندگی سخت شده.یعنی بیشتر از توانم برام سخته😔

زندگی مجردی خیلییییی خوبه.حس میکنم حداقل ۵ سال زودتر از اونی که باید این خوبی رو از خودم گرفتم

اگه فکر میکنی از پسش برنمیای رسیک نکن عزیزدل.مثل من نباش

عزیزم الان توی اینده اگر خدایی نکرده یک درصد پشیمون بشی میتونی خودتو با این جمله که خانوادم سنتی بود ...

اووف بچه رو نگو:( 

با طرفم شرط کردم من بچه نمیخام 

ولی اون میخاد 

اصلا جدای از اینکه از پس متاهلی بر بیام از پس بچه بر نمیام اون کاملا از خودگذشتگی میخاد که من نمیتونم 

اینم ی مشکل دیگس:(

یا خدا😂 ولی خو بابد حرف خانوادمو در نظر بگیرم اونا نسبتا سنتی ان  این الان باعث ی گیجی تو من ...

آره عزیزم نظر خانواده هم مهمه واقعا

حالا من خانواده م هم مخالف بودن و این کارو باخودم کردم