الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز دلم قشنگگ فکراتو بکن ببین طرف مقابلت چطوریه و ببین توان خودت چقدره ادما شبیه هم نیستن اگرم طرف دوست داشته باشه میمونه پیشت من الان ۲۴ سالمه یه بچه یه ساله دارم از زندگیمم واقعا راضیم رشتمم طراحی دوخت بود کارمم میکنم الان اما به توان شما بستگی داره ولی الکی تصمیم نگیر قشنگم
وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
جفتمون دندون میخونیم اون سال دیه تموم میکنه من هنوز مونده بیشترین نگرانیم اینه ک نتونم هم از ...
خب از نظر من درستو تموم کن قشنگم از اونورم بیشتر باهم باشین بیشتر اخلاقارو بشناسید اینجوری هم برای تو بهتره هم طرف مقابلت درست که تموم شد شناختتون از همم کامل میشه اونوقت راحت برو سر خونه زندگیت اابته این نظر منه نظر خودت مهمه که چیکار کنی
وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨