2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

869 بازدید | 20 پست

بچه ها من ۹جلسه رفتم آموزش رانندگی بعد خوردیم ب تعطیلات، پریروز شوهرم اصرار کرد ک بیا بیشین سمت خونه تمرین کن، من خیلی بد عمل کردم و گفت تو هیچی یاد نگرفتی و... منم گریه کردم گفتم ادعایی ندارم ک چیزی بلدم.واینکه با ماشین مربی انگار راحتتر بودم تا شوهرم، امروز دوباره گفت بیا خیابون نزدیک خونه بشین،منم وسوسه شدم نشستم و متاسفانه به ۳دقیقه نکشید ک تصادف کردم و سر سه راهی کوبیدم ب یه ماشین صفر😭😭😭 سپرش شکست و ماشین خودمون خیلی خسارت دید چراغ و سپر و ... 

حالم خیلی بده چون ترمز با گاز قاطی کردم از هولم...

دیگه متنفرشدم از رانندگی ، من تحصیلاتم بالاست ولی متاسفانه تو این زمینه یه احمق بی دست و پای بی اعتماد بنفسم😔😔😔همش خودمو شوهرمو سرزنش میکنم ک چرا اینکارو کردیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کاریه که شده ولی اعتماد به نفست بیشتر کن همه ی اضطرابت به خاطر اینه که خودت ترسو و بی دست و پا میبینی

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
شوهرم میگه ولی باور کن من یه هزاری خرید نکردم برای عید گفتم پس انداز کنیم قسطامونو بدیم اونوقت الان ...

ای بابا 

اشکال نداره تجربه میشه الان با ناراحتی کاری درست نمیشه 

بوی خون‌ پیچیده توسرم 
شب عیدی چه ریسکی کردین میرفتین جای خلوت تمرین میکردین

محل زندگیمون خلوته دقیقا محل تمرینم با مربی هم بود ولی من ناشی بودم و از شانسم جلوم ۲تا ماشین اومددرواقع من رفتم تو مسیر اونا😪 مطمئن بودم تصادف میکنم ولی شوهرم اصرار کرد و منم قبول کردم.وگرنه من اصلا آدم اینکارا نیستم بشدت محتاط و ترسوام

شما خانوما خیلی استرس دارید. تو رانندگی برا همه تصادف هست. پس چیز مهمی نیس. 

ببینید من میتونستم براحتی کنترل کنم یعنی انقدر استرسم بالابود ک ترمز نزدم گاز فشار دادم 😭😭😭😭 از خودم متنفرم