2777
2789
عنوان

کسی از آمپول دگزا تجربه داره 😑

5661 بازدید | 25 پست

سلام به همه

دیشب علایم سرماخوردگی داشتم بعد رفتم اورژانس واسم سرم زد که توش دگزامتازون هم بود 

بعد از دیشت تا حالا هردوتا دست و پاهام سنگین شده و ورم کرده بعد گِز گِز می‌کنه 

بعد از ناهار حالت تهوع گرفتم بعد سرگیجه هم داشتم چیکار کنم؟؟

کسی تجربه ای نداره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی سرما خوردگی چه ربطی به دگزامتازون داره آیا

دگزا التهابات بدن رو موقع سرما خوردگی کم میکنه ما هم اکثرا پیش دکترمون میریم دگزا میده بهمون مخصوصا کرونا ک گرفتیم

من چمیدونم خب حتما ربط داره دیگه

هیچ وقت دگزا نزن فقط و فقط برای کسایی که باشگاه میرم هست 

همسر من ۴ساله می‌ره و همین سوزن و قرصشو مصرف می‌کنه فقط برای باشگاه عوارض هم داره شاید برای همونه حالت بده

واسه چی؟؟؟باشگاه کلا تو اتهاب و حساسیت دگزا تجویز میکنن و مخصوصا بیماران کرونایی

نمیدونم من اینجوری شنیدم چون آزمایش شوهرم داد ببخشید برای اسپرم چون ضعیف بود دکتر دگزا نوشت دوستش گفت نزن این فقط برای باشگاه هست

نمیدونم من اینجوری شنیدم چون آزمایش شوهرم داد ببخشید برای اسپرم چون ضعیف بود دکتر دگزا نوشت دوستش گف ...

اشتباه میکتی اصلاااااا ربطی نداره دگزا کلا داسه چیز دیگه اس