2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین سری قیمت کمتر گرفته بودم اصلا خوب نبود سری دوم خیلی راضی بودم چون دوستم چند سال ازش خرید میکرد ...

کدوم قسمت بیشتر لاغر شد؟

محکومیم به امید مجبوریم به آرزو :)                                        اگه میبینی جوابتو نمیدم فک نکن حق با توعه نه جانم!فقط سیم کارت دیگه ای ندارم  #سومین_کاربری_badgirl_سابق           عاشقِ قلبِ مشکی🖤
بیشتر قسمت های که چاق بود و چربی داشت

آهان پس همین شماره ای ک گذاشتید مطمئنه؟

محکومیم به امید مجبوریم به آرزو :)                                        اگه میبینی جوابتو نمیدم فک نکن حق با توعه نه جانم!فقط سیم کارت دیگه ای ندارم  #سومین_کاربری_badgirl_سابق           عاشقِ قلبِ مشکی🖤
وا یه قیمت میخوای بگی چرا واتساپ پیام بدیم 

۳۰ عددی اصلی ۷۰۰

الفا ۵۰ عددی اصل ۶۹۵

پلاتین ۵۹۰

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
چقدر بالا میگی من از اینجا که میگیرم کد ریجستری داره مطمئنه ولی انقد نمیگه😶

۳ نمونه بار هست برا همین گفتم وات هر ۳ بار کد خوانه 

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا