2777
2789
عنوان

وارد شدن به..

237 بازدید | 29 پست

وارد شدن به یک رابطه همیشه اولش اینقدر خنکه یا برای ما اینطوریه ؟ انگار هیچ حرفی نداریم فقط یچیزی میگیم محض اینکه بحث نخوابه

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره  

راجب کارای روز مره حرف بزنین مسائل مختلف، کم کم بحث و دعوام پیش میاد میشه نمک رابطه 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب کارای روز مره حرف بزنین مسائل مختلف، کم کم بحث و دعوام پیش میاد میشه نمک رابطه 

خب من باید شروع کنم یا طرف مقابلم؟

اولاش همه چی رنگی منگی تره بعد دیگه آروم آروم بد میشه.

چرا پس اینجوریم ما    ی شات میتونم بفرستم ببینی راجب ی نقطه حرف میزنیم پس ک حرفی نیست

خب من باید شروع کنم یا طرف مقابلم؟

هر دو، تو شرو کن چ فرقی داره 

بگو مثلا چیکار داری میکنی کجا میری فلان 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
🙄احساس میکنم اولاش باید پرشور تر باشه

از بس چشم و گوش نامحرم تو مجازی ریخته دیگه دست کم یکیشون همش حس میکنه یه نفر سومی هم هست که به کار ناشریف فا ل گوش ایستادن سرگرمه برا همین شاید نتونن تا ته شور و شوق رو برن  

هر چی خدا بخواد همون میشه!     

احتمالا کم حرفی اسی، چون دخترا معمولا بیشتر تو چت حرف میزنن بحث میشه 

چرا پس اینجوریم ما     ی شات میتونم بفرستم ببینی راجب ی نقطه حرف میزنیم پس ک حرفی نیست

چون اون پسر بلد نیست کارو دراره،پسر که قدرت لاس زنی داشته باشه چه تو چت چه حظوری حوصله آدم و سر نمیاره که هیچ حالم بهت میده،اشکال از شما هم نیست از اونه.