2777
2789
عنوان

بچه ها طلا هستم یه لحظه بیاین......

375 بازدید | 25 پست
مادرشوهرم بهم زنگ زد گفت بخدا منظوری نداشتیم اومدیم خونه به خودمون اومدیم گفتیم چرا سر خاک پدر طلا نرفتیم.گفت باور کن تو ذهنمون نبود به عقلمون نرسید که بریم.بعدشم گفت که خواهرشوهرمم امشب واسه شام اونجا نموند گفت فردا ناهار بیا اونا هم میان.منم گفتم اشکالی نداره خودم اژانس گرفتم رفتم تعجب کرد و معزرت خواهی کرد منم گفتم اشکالی نداره اما بیشتر سکوت کردم و هیچی نگفتم.برا فردا هم گفتم اگه تونستم میام.من که از اول گفتم مادرشوهرم از دلم در میاره اما مطمینم که پدرشوهرم هم اصلا به موضوع حتی فکر هم نمیکنه و حس میکنت اتفاقی نیوفتاده...
تا شقایق هست زندگی باید کرد...
اره حنانه جون اخه بخدا من جز خوبی و احترام کار دیگه در حقشون نکردم اگه اینوکارا رو نکنن من تعجب میکنم بخدا و ناراحت میشم.پست قبلیم رو خونده بودی؟با مزمون دارم از غصه دق میکنم ای خدا حتما بخون تا بدونی قضیه از چه قراره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ایلین منم حرمتشون رو نگه میدارم و قدرشون رو میدونم هیچوقت اجازه نمیدم کسی بهشون بی احترامی کنه حتی پسر مجرد خودشون اگه حرفی بزنه من ازشون دفاع میکنم این رفتار امروزشون من رو واقعا داغون کرد.
ایلین خدایی من هیچ وقت ازشون هیچ جا بد نگفتم حتی واسه خواهرم هم نشستم و بگم خلاصه نمیگم خوب مطلقن اما خوبیاشون بیشتر از بدی هاشونه.اما راست میگی خیلیارو دیدم که انتظار دارن اما من همیشه میگم ج خوبی با خوبیه اگه بخوابم خوبی کنم و بدی ببینم ١٠٠در ١٠٠رفتارم رو تغییر میدم.