2777
2789
عنوان

شیاف واژینال پروژسترون

298 بازدید | 20 پست

من دکترم ازوفتی بتا دادم بهم شیاف داد گفت بایدبزنی یکمم تخمدانام تیرمیکشید کشاله رونم دردمبکرد گفت بزن شیافوکه زدم دردام خوب شد گفت تا ۱۰ هفته باید بزنی الان ۶ هفتم...

ضررنداره این شیاف؟؟؟؟؟ 

بگم که بارداریم طبیعی نبوده محرک خوردم باردارشدم تنبلی داشتم

ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚

عزیزم انشالله که بسلامتی بغلش بگیری..میشه بگی چه دارویی خوردی؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نه عزیزم خیلی هم خوبه جای نی نی و محکم می‌کنه 

انشالله به سلامتی بگذرونی این دورانو

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله که بسلامتی بغلش بگیری..میشه بگی چه دارویی خوردی؟

ممنون عزیزم..... لتروزول.متفورمین.اینوفولیک.استرادیول.اسیدفولیک.

ممنون عزیزم..... لتروزول.متفورمین.اینوفولیک.استرادیول.اسیدفولیک.

چقدر زیاد..من فقط لتروزول خوردم ولی نشد

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نه عزیزم خیلی هم خوبه جای نی نی و محکم می‌کنه  انشالله به سلامتی بگذرونی این دورانو

اخه دوستم حاملس لک بینی داره رفته بیمارستان دعواش کردن گفتن چراشیاف زدی قبل سونوی قلب نباید شیاف بزنی براهمین منم ترسیدم

این شیاف خیلی خوبه من تا ماه اخر استفاده کردم به محض اینکه قطعش میکردم  دردام شروع میشد حت ...

دوستم لکه بینی داره هفته چهارمه رفته بیمارستان دکتربهش گفته نبایدشیاف میزدی تا قبل قلب جنین چرازدی اگه بارداریت سالم باشه خودش میمونه وازین حرفا براهمین یکم استرس گرفتم

چقدر زیاد..من فقط لتروزول خوردم ولی نشد

مکمل حتما باید مصرف کنی اگه تنبلی داری...من روزی دوتا متفورمین وروزی دوتا اینوفولیک میخوردم

اخه دوستم حاملس لک بینی داره رفته بیمارستان دعواش کردن گفتن چراشیاف زدی قبل سونوی قلب نباید شیاف بزن ...

عزیزم اول اینکه این تصمیم پزشکتون بوده و جای نگرانی نیست 

دوم اینکه دور از جون شما می‌خوان مطمین بشن داخل رحمی هست یا نه برا همین میگن بعد سنو شروع بشه 

نه اینکه اگه قبل سنو شروع بشه برا شما یا جنین ضرری داشته باشه 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزیزم اول اینکه این تصمیم پزشکتون بوده و جای نگرانی نیست  دوم اینکه دور از جون شما می‌خوان مطم ...

اها مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی اتفاقا دکترمم دردامو ازم پرسید گفت اگه درد یکطرفه شدید داشتی خارج رحمیه که خداروشکر نداشتم گفت شیاف بزن

مکمل حتما باید مصرف کنی اگه تنبلی داری...من روزی دوتا متفورمین وروزی دوتا اینوفولیک میخوردم

ببین من آزمایش هورمونی و ذخیره تخمدان دادم مشکلی نداشتم..ولی تو سونو فولیکول غالب ندارم(سایز ۱۳ ۱۴)دکتر میگه نمیشه گفت تنبلی چون پریودم هم منظمه با لتروزول فولیکول ۱۹ ۲۰داشتم ولی باردار نشدم..فقط اسید فولیک میخورم

ببین من آزمایش هورمونی و ذخیره تخمدان دادم مشکلی نداشتم..ولی تو سونو فولیکول غالب ندارم(سایز ۱۳ ۱۴)د ...

مکمل حتما بخور هیچ ضرری هم نداره منم اصلا فولیکول نداشتم بااین مکملا ولتروزول فولی داشتم ولی باید فولیت باکیفیت باشه که جنین بشه بایدبا مکمل باکیفیتش کنی اینوفولیک حتما بخور ازاول پریود روزی دوتا تا ۱۵ پریود 

اها مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی اتفاقا دکترمم دردامو ازم پرسید گفت اگه درد یکطرفه شدید داشتی خارج رح ...

انشالله که بقیه اش رو هم به سلامتی بگذرونی 

شرایط بارداری خودتو با بقیه مقایسه نکن هر کس یه جوریه

انشالله که بقیه اش رو هم به سلامتی بگذرونی  شرایط بارداری خودتو با بقیه مقایسه نکن هر کس یه جو ...

ممنون عزیزم خداخیرت بده❤️