من دکترم ازوفتی بتا دادم بهم شیاف داد گفت بایدبزنی یکمم تخمدانام تیرمیکشید کشاله رونم دردمبکرد گفت بزن شیافوکه زدم دردام خوب شد گفت تا ۱۰ هفته باید بزنی الان ۶ هفتم...
ضررنداره این شیاف؟؟؟؟؟
بگم که بارداریم طبیعی نبوده محرک خوردم باردارشدم تنبلی داشتم
ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه دوستم حاملس لک بینی داره رفته بیمارستان دعواش کردن گفتن چراشیاف زدی قبل سونوی قلب نباید شیاف بزن ...
عزیزم اول اینکه این تصمیم پزشکتون بوده و جای نگرانی نیست
دوم اینکه دور از جون شما میخوان مطمین بشن داخل رحمی هست یا نه برا همین میگن بعد سنو شروع بشه
نه اینکه اگه قبل سنو شروع بشه برا شما یا جنین ضرری داشته باشه
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
شرایط بارداری خودتو با بقیه مقایسه نکن هر کس یه جوریه