2777
2789

حدود دو هفته س رفتن مسافرت

آبجی کوچیکم هم ازدواج نکرده تنهاست تو خونه 

گذاشتنش و رفتن هی میگن دلمون گرفته بود

ابجیمم سر کار میره نمیتونست بره باهاشون

فقط بین خواهر برادرا با من راحته خونه بقیه نمیره

منم دلم براش میسوزه تنهاست گناه داره

چند روز تنها بود ک خودم بهش گفتم بیا خونم اینجا باش حداقل

بعد سر کار میاد اینجا 

مامان بابامم عین خیالشون نیست

حالا خوبه من باردارم اونا انگار ن انگار

عیدم نمیرسن

مامانم زنگ زده ب من میگ خیلی آب و هوا خوبه دلم ی جوری شد بمونیم عید هم😐😐😐😐😐

واقعا تا این حد بیخیالی رو نمیتونم درک کنم

انگار ن انگار ک آبجیم تنهاست 

ینی فقط ب فکر خوشی خودشونن

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ولی قطعا جات بودم خواهرم میومد پیشم از خوشی بال درمیاوردم اخه ادم با خواهر خودش خیلی بهش خوش میگذره تعارفم که نداری میتونی از خودش کمک بگیری

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

دختری که سرکار میره و بالغه از پس خودش برمیاد

اتفاقا کار خوب اونا می‌کنند

چیه ایرانیا تا زندن هی بچه رو میکشن نمیزارن مستقل و بزرگ بشه؟؟ 

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...

آبجیت کوچولو که نیست بدم نیست براش تنها باشه

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
نمیدونم ولی قطعا جات بودم خواهرم میومد پیشم از خوشی بال درمیاوردم اخه ادم با خواهر خودش خیلی بهش خوش ...

خیلی خسته س برمیگرده نا نداره

دیروز خواستم یکم ازش کمک بگیرم خودش گفت واقعا جون ندارم

بچه خوبیه ولی ب خدا منم منم میخوام 

مامانم انگار ن انگار ک من باردارم بیاد ی کمکی بده بهم برای عید

تازه خودش زنگم زد گفت مواظب خواهرت باش بگو بیاد خونتون 

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1

بی منطقی، خواهرت وقتی سرکار میره یعنی انقدری مستقل هست بشه تنهاش گذاشت بچه دبستانی که نیست مادر باید بالاسرش باشه حالا این همه خدمات داده یه مدت میخواد بره سفر استراحت. یعنی اجازه شخصی ترین چیزاش دست بچه هاش باید باشه؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

چون توبار داری هیشکی هیچ جانره ؟مگه شاخ غول میشکنی ؟اصلانفهمیدم مشکلت چیه الان  

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

خیلی خسته س برمیگرده نا نداره دیروز خواستم یکم ازش کمک بگیرم خودش گفت واقعا جون ندارم بچه خوبیه ول ...

چه قدر پرتوقعی! مگه قراره مادرا تو بارداری بچه هاشونم کمکشون کنن؟! یعنی چون پدر و مادرن حق ندارن یه چند روز واسه خودشون باشن و لذت ببرن؟!

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍