2777
2789
عنوان

کی مربای توت فرنگی بلده؟؟؟

100 بازدید | 11 پست

هرکی بلده بیاد لطفا یه سوال دارم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیشب توت فرنگی هارو اون قسمتای سبزش رو جدا کردم و شستم ریختم تو قابلمه شکرم ریختم بینش 

ساعت ۹و نیم شب گذاشتم یخچال

ولی الان نگاه میکنم اصلا آب ننداخته چقدر طول میکشه اب بندازه؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
بشورشون. بذار ابش بره بریزشون تو یه قابلمه روش شکر بریز بذار تو یخچال ۲۴ساعت بمونه بعد بذار رو حرارت ...

اهان ۲۴ساعت باید بمونه؟

من ساعت ۹و نیم شب ریختم تو قابلمه گذاشتم تو یخچال یعنی تا شب باید بمونه اب بندازه؟

دوساعت پیش نگاه کردم اصلا آب ننداخته بود

باید خوردشون کنی تا آب بندازن

ععععع یعنی درسته باشه اب نمیندازه؟

نه خورد کن

الان تمامشون شکریه چجوری خورد کنم😞😓