2777
2789
عنوان

باردارا یه لحظه بیاین

248 بازدید | 9 پست

ماه پنجم بارداری ام اضافه وزن زیاد پیدا کردم.تا حالا چند کیلو وزن اضافه کردید؟ هر کس منو میبینه میگه شکمت بزرگ نشده نگرانم جنین وزن نگرفته باشه.

حسبی الله💚

من پریروز رفتم تو ۵ماه

اصلا وزن اضاف نکردم

هیکلمم هیچ تغییری نکرد

دکتر مولتی ویتامین هم داد فایده نداشت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من هنوز اوایلشم ولی تو مطالبی که خوندم وزن گیری جنین از 7 ماه تا 9 ماهه نگران نباش 

شکمم از الان به بعد کم کم بزرگ میشه

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز اوایلشم ولی تو مطالبی که خوندم وزن گیری جنین از 7 ماه تا 9 ماهه نگران نباش  شکمم از ال ...

سلام گروه مامانای باردار زیر ۱۵ هفته داهل ایتا دوست داشتی بیا 

https://eitaa.com/joinchat/2542207317C263b0045b9

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم