میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
من هنوز اوایلشم ولی تو مطالبی که خوندم وزن گیری جنین از 7 ماه تا 9 ماهه نگران نباش
شکمم از الان به بعد کم کم بزرگ میشه
عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش... 🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هنوز اوایلشم ولی تو مطالبی که خوندم وزن گیری جنین از 7 ماه تا 9 ماهه نگران نباش شکمم از ال ...
سلام گروه مامانای باردار زیر ۱۵ هفته داهل ایتا دوست داشتی بیا
https://eitaa.com/joinchat/2542207317C263b0045b9
گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم