2777
2789
عنوان

امروز تولدمه🥳

108 بازدید | 23 پست

۳۶۵ روز دیگه گذشت

یه سال بزرگتر شدم

خدایا شکرت بخاطر همه چی

تولدم مبارک🎂🥳

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

زادروزت رنگین کمونی🤍

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمرت به شادی بهار دختر گلی تولدت مبارک❤️💫

مرسی دلبر

عید شمام پیشاپیش مبارک❤️💋

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
تولدت مبارک امیدوارم به همه آرزوهای قشنگت برسی😍❤️ تولد منم فرداست

مرسی قشنگم ممنون

تولدت پیشاپیش مبارک ایشالا تو هم به همه ی آرزوهات برسی😍😍😍

تولدتون مبارک ❤❤❤

مرسی عزیز دلم خیلی ممنون عید شمام پیشاپیش مبارک باشه سال خوبی داشته باشین😊❤️❤️❤️