2777
2789
عنوان

دمای بدن بچه ۶ ماهه

94 بازدید | 12 پست

سلام دخترم واکسن ۶ ماهگی داره از دیروز آب بینیش میاد الان احساس کردم گرمه بدنش .با تب سنج دیجیتالی گرفتم۳۷بود

قبلا همیشه ۳۶/۲ تا ۳۶/۵بود

بنظرتون ببرم واسه واکسن؟

هفته پیش یکیشو زده یکیش مونده چون بهداشت گفت نداریم

نه نبرش بچه وقتی ومریضه نباید واکسن بزنی 

زمان واکسن هم بازم تب میکنه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم دقیقا همین علایم داره امروزم چن تا سرفه زد بردمش دکتر گفت سرما خفیف داره شاید بچه شما هم همینطور باشه ترجیحا نبر ولی بازم از بهداشت بپرس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اخه هفته پیش۶ ماهش بود یکیشو زدن یکیشو نداشتن.اشکال نداره واقعا اگه انقد بینشون فاصله بیفته؟

نه هیچ عیبی نداره. منم واکسن ۱۸ماهگی پسرم که دوتا اونی که تو بازو میزنن رو داشتن زدن ولی اون یکی رو نداشتن. دو هفته رفتم و اومدم تا بالاخره اوردن. فک کنم تا یک ماه مشکلی نباشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خیلی ازمون دوره بهداشت.شماره تلفنم ندارن

شاید ۱۱۸داشته باشه اگ اسم بهداشتو بدونی. رو کارت واکسنش نیس؟ عیب نداره فاصله بیوفته تا دوهفته مجازه اگ واقعا مشکوک ب سرماخوردگی هس نبرش سیستم دفاعیش ضعیفه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه هیچ عیبی نداره. منم واکسن ۱۸ماهگی پسرم که دوتا اونی که تو بازو میزنن رو داشتن زدن ولی اون یکی رو ...

دخترم خیلی اذیت شد یعنی با این یکی بازم تب میکنه😔

سخت بود واکسن ۱۸ماهگی؟

شاید ۱۱۸داشته باشه اگ اسم بهداشتو بدونی. رو کارت واکسنش نیس؟ عیب نداره فاصله بیوفته تا دوهفته مجازه ...

نه منظورم کلا تلفن ثابت ندارن.خواستم شماره بگیرم گفتن تلفن نداریم.

خوبه پس هفته دیگه میبرم

دخترم خیلی اذیت شد یعنی با این یکی بازم تب میکنه😔 سخت بود واکسن ۱۸ماهگی؟

شاید نکنه یا خفیف باشه عزیزم. والا هرکی واکسن۱۸ماهگی زده بود مینالید میگفت بچش هم تب کرده هم میلنگیده چون جاش خیلی دردناکه

ولی برای پسر من خیلی راحت بود تب هم نکرد. هربچه ای یجوره عزیزم من پسرم برای واکسن۲ماهگی تب زیاد کرد ولی بقبه اش راحت بود

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

شاید نکنه یا خفیف باشه عزیزم. والا هرکی واکسن۱۸ماهگی زده بود مینالید میگفت بچش هم تب کرده هم میلنگید ...

درست میگی.به منم میگفتن واکسن ۴ ماهگی چیزی نیست تب هم نداره ولی دختر من تبش باهیچی پایین نمیومد فقط وقتی آمپول زدن تبش پایین اومد