2777
2789

سلام بچه ها من هفته پیش چندتا توده تو سینم بود که سونو دادم گفتن همشون فیبروآدنوم هست اما یکیش شکل فرق می‌کنه مشکوکه بیوپسی کردم امروز جواب پاتولوژی میاد تمام بدنم درد می‌کنه دست چپم داره میوفته ساق پاهام شبا درد میگیره میسوزه احساس میکنم سرطان دارم متاستاژ کرده تو کل بدنم ،خواهرم دو سال ازم بزرگتره من ۲۷سالم هست شوهرش هفت سال پیش فوت کرده من یه دختر ده ساله دارم اونم یه دختر ده ساله بگم اگر اتفاقی واسم افتاد شوهرم با خواهرم ازدواج کنه خیالم از بابت دخترم راحت بشه حداقل😭😭😭

این چه فکریه میکنی عزیزم خوب میشی دوباره زندگیت برمیگرده به روال قبل 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ک چیزی معلوم نیست این حرفا چیه اخه

خدایا تو خودت شاهد بودی که من چه روزایی رو پشت سر گذاشتم  ولی تو کمکم کردی که از دل اون همه تاریکی نور رو پیدا کنم و به سراغش برم تازه فهمیدم اونهمه تاریکی تو ذهن خودم بوده و هیچ وجود خارجی نداشته الان بدترین مشکلات برام مهم نیست و من خدای خودمو قوی تر از مشکلات میبینم خدایا تنها کسی که میتونم با خیال راحت بهش تکیه کنم خدایا دستمو  رها نکن