2777
2789
عنوان

اوناییکه چند تا بچه دارن بیان

345 بازدید | 22 پست

من دوتا بچه دارم ولی خواهر شوهرام یدونه دارن هرکدوم پسره من بزرگتره 

پدر شوهرم از اول برای همه شون یه اندازه عیدی میداد همه چی  هم در ظاهر برابر بود 

الان دخترم ۸ ماهشه اولین عیدش هم بود بهش از همه شون کمتر عیدی داد حتی از نصف هم کمتر واقعیت خیلی دلم گرفت 

درسته میدونم بچه ام کوچیکه این چیزارو نمیفهمه 

ولی من ناراجت شدم 

امشب هم باهاشون قراره بریم جایی باهاشون نمیتونم صاف باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوچیکه‌خب 

به نظر من کار بدی نکرده 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بابای من به همه نوه ها به یک اندازه عیدی میده حتی اونا که ازدواج کردن با بچه ۱ ساله برابرن 

ولی پدر شوهرم فرق میزاره من ناراحت نمیشم چون مهم نیست اصلا دندون اسب پیش کشی رو نمیشمارن 

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت.‌‌..

وااااای،خب کم داد که داد،مگه تو‌ و بچه هات محتاجین؟

اینقدر بدم میاد از آدم متوقع

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

وای من تازه بیدار شدم مگه عید شده 😅

کی سال تحویل شد🥱🥱🥱

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🌱آرام تراز آهو بی باک ترم از شیر/هرلحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر 🌱رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر                           (اللهم عجل لولیک الفرج. اللهم عجل لولیک الفرج)