peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 عنوان کراشمو بزارم کلوز فرند؟ فامیلمونه میخوام سر حرفم باز کنم نمیدونم 192 بازدید | 11 پست چجوری اخه یکم مغرورم میگم کسی راهکار خوبی داره ک غرورم خورد نشه ؟ لطفا همه بگین مرسی ب نظرتون کلوز فرند راهکار خوبیه ؟'یا بزارم عید براش پست بفرستم؟ 1401/12/27 | 09:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
itc_najwa عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 338 نه کلوز فرند نزار ، اگه میخوای استوریتو فقط اون یا افراد خاصی ببینن بقیه رو هاید کن و به راه آرزو ها ، همه عمر جستجو ها ...
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 نه کلوز فرند نزار ، اگه میخوای استوریتو فقط اون یا افراد خاصی ببینن بقیه رو هاید کن خب اون چجوری میفهمه بهش حس دارم'؟
sodabe72 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1803 😑غریبه بود یه چیزی فامیل متاسفانه چیز بدیه عواقب زیادی داره رل زدن باهاش حواستو جمع کن
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 😑غریبه بود یه چیزی فامیل متاسفانه چیز بدیه عواقب زیادی داره رل زدن باهاش حواستو جمع کن اخه چکار کنم بیاد سر حرفو باز بکنه
itc_najwa عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 338 خب اون چجوری میفهمه بهش حس دارم'؟ آها اینکه میخوای بهش ابراز علاقه کنیو نمیدونممن خودم بودم اینکارو نمیکردم ، یجوری که خودش پیش قدم بشه و پی ام بده رفتار کن و به راه آرزو ها ، همه عمر جستجو ها ...
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 آها اینکه میخوای بهش ابراز علاقه کنیو نمیدونم من خودم بودم اینکارو نمیکردم ، یجوری که خودش پیش قدم ... خوب یعنی برم دایرکتش باهاش حرف بزنم؟ اخه من پست قبلا فرستادم باهام ک حرف زد دیگ بعد از اون استوری هامم ندید
itc_najwa عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 338 خوب یعنی برم دایرکتش باهاش حرف بزنم؟ اخه من پست قبلا فرستادم باهام ک حرف زد دیگ بعد از اون استوری ها ... نه نرو دایرکتش ، ببین کلا چون فامیله به نظرم خودتو کوچیک نکن وقتی میبینی محل نمیده و به راه آرزو ها ، همه عمر جستجو ها ...
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 نه نرو دایرکتش ، ببین کلا چون فامیله به نظرم خودتو کوچیک نکن وقتی میبینی محل نمیده انه قبلا استوری هامو ریپ میکرد من فقط لایک میکردم چند بارم پست فرستاد دیگ ادامه نداد
itc_najwa عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 338 انه قبلا استوری هامو ریپ میکرد من فقط لایک میکردم چند بارم پست فرستاد دیگ ادامه نداد نمیدونم عزیزم چون شخصیت ایشونو نمیشناسمولی به نظرم کلا تو روابط فامیلی ملاحظه کن و نه طوری رفتار کن که طرف فکر کنه کلا علاقه ای به هم صحبتی باهاش ندارینه طوری باشه که فکر کنه عاشقش شدیو اینا و به راه آرزو ها ، همه عمر جستجو ها ...
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 نمیدونم عزیزم چون شخصیت ایشونو نمیشناسم ولی به نظرم کلا تو روابط فامیلی ملاحظه کن و نه طوری رفتار ک ... باشه مرسی