2777
2789
عنوان

امروز ۱۶ روز از تزریق آمپول اچ سی جی میگذره ازمایش بدم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 10548 بازدید | 38 پست
چشم عزیزم به نی نی کوچولو داخل شکمت بگو برام دعا کنه😔

حتما عزیزم🤍😘

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زنگ زدم آزمایشگاه گفت منفیه😭😭😭

همسرت آزمایش اسپرم داده؟

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚

منم تنبلی دارم دکتر این ماه بهم لترازول روز ۱۳ هم دوتا امپول بهم داد امروز ۷ روزه امپول زدم کمر درد دارم البته چند روز پیش علایمم خیلی زیاد بود امروز فقط کمر درد داشتم  شماهم همین طور هستین

منم تنبلی دارم دکتر این ماه بهم لترازول روز ۱۳ هم دوتا امپول بهم داد امروز ۷ روزه امپول زدم کمر درد ...

آره بخاطر دارو هاست من هنوز کمر درد و  پادرد و معده در رو دارم میگن عوارض آمپول هست تا وقتی پری نیاد علائم نمیره دیگه نمیدونم من که دوشنبه میشه ۱۸ روز و باید پری بیاد

آره آزمایش اون خوبه مشکلی نداره خودم تنبلی تخمدان دارم 

منم همینجوری بودم . حالا ایشالا ماه بعد نتیجه میگیری عزیزم غصه نخور ♥️