2777
2789
عنوان

تجربه دارها بیاین لطفا

102 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من 10ماهه اقدامم این ماه ویتاگونس قرص متفورمین ورازیانه باریج استفاده کردم 3روز ازموعدم گذشته دیشب تست انداختم خراب بود هیچ خطی ننداخت بنظرتون چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه آز خون نشون نده سر بارداری اولم تست خانگی نشون داد آزمایشم منفی بود 

چیکارکنم پس از یه طرف هم میخام مسافرت دو روزه برم توماشین تکون تکون بخورم عیبی نداره انقد میترسم ازین ک حامله بشم سقط بشه هرماه من دعا میکردم پریود نشم

خداکنه نشون بده انقد پول خرج کردم شوهرم عمل کرد خودم انقد عذاب کشیدم روزی ده تا قرص میخوردم

الهی عزیزدلمممم

انشاالله مثبت باشه بیای اینجا بگی 😍منم خودم تو اقدامم ۳روز دگ موعدمه دل تو دلم نیس همش زیر شکمم دور نافم تخمدونام درد میکنن حس پریودی دارم اما نمدونم حاملم یا ن

الهی عزیزدلمممم انشاالله مثبت باشه بیای اینجا بگی 😍منم خودم تو اقدامم ۳روز دگ موعدمه دل تو دلم نیس ...

خدا از زبونت بشنوه سیسمونی خواهرم دیشب چیندم انقدر دعاکردم منم حامله بشم خدا دامن همه چشم انتظارارو سبز کنه😍

خدا از زبونت بشنوه سیسمونی خواهرم دیشب چیندم انقدر دعاکردم منم حامله بشم خدا دامن همه چشم انتظارارو ...

انشالله توکلت ب خدا باشه گلم 

هر چ خیر و مصلحتته جلو راهت بیاد

چیکارکنم پس از یه طرف هم میخام مسافرت دو روزه برم توماشین تکون تکون بخورم عیبی نداره انقد میترسم ازی ...

استرس خیلی بدتر از تکونه 

اگر خدا بخواد و حامله باشید خدا خودش حفظش میکنه شما احتیاط بکنید توکل به خدا انشاالله حاجتتون روا بشه