2777
2789

تو یه تاپیکی کامنتی گذاشتم ک بعدش خواستم پاک کنم نمیدونسم زمانبندی ای داره یا نمیشه پاک کرد واقعا خیلی غیر نرماله ،انگار‌بخوان پرونده داشته باشن ازت !دوستانی ک بلدن لطفا کمک کنید چطوری میشه کامنت رو پاک کرد یا در اسرع وقت نی نی یار ها این کار رو انجام بدن؟

نمیشه حتی اگه خودت تعلیق شی کامنتت میمونه 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اینجاش خیلی بده منم تازه عضو شدم ن میشه تاپیک پاک کرد ن کامنت واقعا رو مخه  کاش درستش کنن

درستش نمیکنن چون دقیقا خودسون خواستن که اینجوری باشه

اینجا اصلا امنیتش جالب نیست متاسفانه

منم بهش معتاد شدم وگرنه عمرا اینجا چیزی نمینوشتم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
اره امنیت زیر صفر چرا واقعا!!!

به دلایل امنیتی😏تازه تاپیک ترکیده هم میتونن برگردونن علنا پاک شدنی وجود نداره

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
اومدن تو نی نی سایت با خودته ولی رفتنش با خدا:(((( عادت کردیم دیگه...  

کاش قوانینش رو‌عنوان میکردن قبل عضویت ک آیا این شرایط رو قبول می‌کنی برای عضویت بعد آدم حداقل از حق و حقوقش مطلع بود

درستش نمیکنن چون دقیقا خودسون خواستن که اینجوری باشه اینجا اصلا امنیتش جالب نیست متاسفانه منم بهش ...

واقعا ناراحت کننده اس

ازادی بیان ک نیس

تازه باید التماس کنی کاربریت پاک شه التماس کنی کامنتت پاک شه التماس کنی تاپیکت پاک شه اسمتم ک نمیتونی عوض کنی هیچیه هیچی رسما😐