2777
2789
عنوان

شوک بهم وارد شد خدایا 😭

365 بازدید | 16 پست

مامان و بابام همین یک ساعت پیش شروع کردن به دعوای شدید منم بلند شدم اومدم توی پذیرایی گوشای داداشمو گرفتم گوشی دادم دستش سرگرم بشه 

یهو انقدر فشار بهم اومد جیغ کشیدم شروع کردم به لرزیدن 

بابام ترسید از اتاق پرید بیرون بوسم کرد 

دهنم مثل چی صاف شده بود 

وای خدا همین الانشم میلرزم قلبم درد می‌کنه انگار گرفته😔

چکار کنم خداااا به کدوم در برم 

چرا به دنیا اومدم

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

نمیخوام دیگه پیششون باشم شده فردا بلیط میگیرم میرم شهرستان چ

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۴صبح چه وقت دعواست آخه😐

چمیدونم درد بی درمون گرفتن

دوباره شروع کردن

دوباره شروع کردن

چرا بعضیا وقتی خودشون بچه ان بچه میارن اخه

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

چقد بی ملاحظن نمیگن بچه تو خواب ممکنه از ترس فلجی چیزی بشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

می فهممت منم روانم بهم ریخته و آسیب دیده تحت تاثیر دعواها و جو متشنج توی خونه

بیماری اعصاب دارم 

اگر بهم شوک وارد بشه میلرزم و تپش قلب میگیرم اوج گرفته شزوع کردم به لرزیدن

خب؛ یک اتفاقی در خانه افتاد که شما اصلا دوستش نداشتید؛ شما نسبت به اون اتفاق عکس العمل انجام دادین و همون عکس العمل، خودتون رو هم شوکه کرده. 

ناراحتید قبول؛ اما استراحت کتید و اجازه بدید زمان مسئله رو حله کنه. خدا بزرگه

فکر رفتن و پیجیده کردن ماجرا رو هم از سرتون بیرون کتید

اووو من اینقد خودمو زدم تو دعواهای مامان بابام 😁همینه تا بچه رو روانی نکنن ولکن نیستن 

من عمدی نیست کارم 

بیمارم واقعا 😔