2777
2789
عنوان

درآمد شوهرتون چقده در ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 11369 بازدید | 240 پست
این وحشتناکه😭 نسل اینده ما و چندین سال بعد تبعاتش تازه مشخص میشه و چقدر قراره سطح سواد و علمی پایین ...

بله دقیقا

من دوستام یکی یکی دارن از ایران میرن

خودم هر لحظه ممکنه اقدام کنم فقط به خاطر خانوادم موندم

خواهرم کنکوریه پدرم مدام بهش میگه درس نخون نمیخواد مثل خواهرت زحمت بکشی اخرشم بشه هیچ، تشویقش میکنه بره دنبال کار هنری و درکنارش پدرم خودش ساپورت مالیش کنه

خلاصه اوضاع تا چند سال اینده خیلی اسفناک تر خواهد سد

گاهی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این وحشتناکه😭 نسل اینده ما و چندین سال بعد تبعاتش تازه مشخص میشه و چقدر قراره سطح سواد و علمی پایین ...

این یه سیاسته کثیفه 

دقت کن توی فیلما میخوان خوشبختی رو نشون بدن چیو شو میذارن؟خونه ساده جمعیت زیاد دلخوشی با حداقل امکانات طرف یا معلمه یا کارگر یا...

حالا شوی پولدارا همه کلاهبردار،قاچاقچی و...

اینا همش به عمده که مردم رو نااگاه و نادان بار بیارن

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
این یه سیاسته کثیفه  دقت کن توی فیلما میخوان خوشبختی رو نشون بدن چیو شو میذارن؟خونه ساده جمعیت ...

افررررین دقیقااا همه پولدارها هم خلاف و اخر فیلم نتیجه اعمال زشتشون رو میبینن

اصلا بخدا برای درصد بالایی جا افتاده که با پول حلال نمیشه پولدار شد

تو روی خود طرف میگن حتما تو کار اشپزخونه مواده یا فلانه 

بابا ی نگاه بندازین این زمینو خریده این قیمت این فعالیت هارو کرده الان انقدره چرا انقدر عجیبه

ی دوستمون با برادرش شهرک غرب سوپر مارکت دارن هفتصد پیش دادن ماهی پنجاه ملیون اجاره

ولی درامد ماهانه اون مغازه ماهی دویست ملیونه

چون دخل و سود بالایی داره

خیلی ها میگن حتما مواد میفروشن😂

الان شما جنوبی ترین نقطه شهر سوپرمارکت بزنی دخلش زیر ده ملیون نیست و بیست درصد سوده خالصشه یعنی ماهی حداقل ۴۰تومن

یا دکه مطبوعاتی بغل جاده جنوب شهر تو‌اگهی دیوار ی زنگ بزنین دخل ده ملیونی داره حداقل

اونم ماهی ۵۰درمیاره

ولی همه فقط راه کار رو توی این دیدن که یکی تو شرکت و کارخونشون ببره ماهی ۸ بده بهشون چون ترس دارن از ریسک کردن

واقعا همسر من استاد دانشگاه این ماه حقوقش ۱۵ .واقعا انصافه چقدر درس خونده دکترا داره البته نه الان از دانشگاه تهران درس خونده الان دانشگاه آزاد تدریس می‌کنه با این حقوق خدایی رتبه یک ارشد بوده و همینطور دکترا ولی نتونست بره دانشگاه دولتی .ولی شوهر خواهرم دولتی درس میده حقوقش کم ۴۰یا ۵۰هست که برای ما که شهرستان هستیم در رفاه هستن ولی همسر من .کاش حداقل به قشر تحصیلکرده بها میدادن الان تمام همکاریهای شوهرم دنبال شغل دوم هستن چون جوابگو نیست .خیر نبینه رییس دانشگاه آزاد نه مزایا هیچی تازه اجبار کرده هر روز مثل کارمندان باید برن دانشگاه صبح تا ظهر ساعت بزنندحتی اگر درس ندارن .توقع داره اینا با اینقدر پول کتاب بنویسن مقاله بدن .الهی خدا ازش نگذره هر کی نره میگن رده کاریشو میاره پایین حقوقش میشه ۸تازه یک ماه ۱۵شده تا قبلش ۸بود.خدا ازش نگذره اینقدر دانشگاه آزاد زمین داره یک متر به کارمندان و استادانش نمیده .