2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم 

ولی مطمئن هستم جواب پس میده 

شاید متوجه نشه ولی بد جواب میده

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

مثلا میگم تو تحصیلات ازدواج اینازخم زبون بزنه ودل بشکونه تو این چیزا پیشرفت میکنه

بببینن تو تحصیلات و ایناا رو نمیدونم ولیی دیدم با چشم خودم هر کسی هر حرفی زدی یجوری چرخیده که خودش تجربههه  کرده اون چیزارو 

بببینن تو تحصیلات و ایناا رو نمیدونم ولیی دیدم با چشم خودم هر کسی هر حرفی زدی یجوری چرخیده که خودش ت ...

دوستم چند سالی که باش بودم خیلی طعنه وزخم زبون بم زده تو جمع واقعا دلمو شکست من آدم کینه ایی نیستم ولی ازش کینه به دل گرفتم وازخدا خاستم پیشرفتی نداشته باشه وحسرت به دل بمونه وحق منو تو این دنیا ازش بگیره آخه خیلی بد جنسه و آدمو ضایع میکنه،

دوستم چند سالی که باش بودم خیلی طعنه وزخم زبون بم زده تو جمع واقعا دلمو شکست من آدم کینه ایی نیستم و ...

مدرسه ای هستی؟؟ منم این دورانو داشتم صرفا بخاطر اینکه تنها نباشم باشون میگشتم ولی بعدد اینکه تمام قطع رابطه کردم الان دوست خیلی بهتر پیدا کردم از من بتو نصیحت باش نگرد اصلا 

کارماا همون تاوانه ینیی کارری که ما کردیم با کسی یهروز سر خودمون میادد و واقعیت داره 

کاش اینجوری بشه چون واقعا چند ساله دلمو شکسته وفکر میکنه همیشه زندگیش روی خوششو داره وکارشو تکرار میکنه واقعا ازخدا میخام که بره زیر بار طعنه اطرافیانش وهمیشه حسرت به دل بمونه تا بفهمه که چیکار کرده وحساب کار بیاد دستش،

مدرسه ای هستی؟؟ منم این دورانو داشتم صرفا بخاطر اینکه تنها نباشم باشون میگشتم ولی بعدد اینکه تمام قط ...

نه ولا مدرسه نیستم فامیلمونه که برخلاف میلم هر چند وقت یه بار میبینمش ولی باز ضهر خودشو میریزه هرچند بش محل نمیدم  ولی واقعا بی انصافیه یه همچین آدمی خدا زندگی خوبی بش بده که روز به روز گستاخ تر بشه باید بفهمه زخم زبون چیه وچطور راحت دل بقیرو میشکنه وعین خیالشم نیست