2777
2789
عنوان

چ شغل پاره وقتی خوبه؟؟تو زمینه هنر

129 بازدید | 19 پست

مثلا پاکسازی پوست 

کاشت ناخن مژه رنگ مو بنظرتون بازار کار کدوم بهتره کاشت ناخن رو چون زیاد شدن نمیشه اصلا خیاطی هم علاقه دارم ولی میدونم دیر ب پول و مشتریو اینا میرسم

کار پاره وقت خیلی خوبه برا زن هنر آدم دیر ب نتیجه میرسه من خودم چند تا هنر و امتحان کردم ولی اصلا نتونستم درآمد زایی کنم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیاطی عالیه که..... روش داره کارش... ولی همبشه مشتری داره

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
رنگ و‌لایت..میکاپ شینیون.. کراتین الان‌دور دور ایناست پول پارو میکنن 

من اصلا استعداد آرایشگری ندارم بنطرت هر کسی میتونه یاد بگیره 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
خیاطی عالیه که..... روش داره کارش... ولی همبشه مشتری داره

خیاطی دیگه کمر نمیمونه برا آدم یه زنی هست خیلیه دیگه نشست نمیتونه بلند شه

خیاطی دیگه کمر نمیمونه برا آدم یه زنی هست خیلیه دیگه نشست نمیتونه بلند شه

خب راهش اینه خودش خیاطی نکنه.... خیاط بگیره و بره دنبال کار عمده

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
اره ولی میترسم دیر راه بیوفتم  ولی اموزشای ارایشگری مثلا دوماهه

ارایشگری اگر بخوای برای بقیه کارکنی هیچی برات نمیونه

کارو یادبگیر برو حای خوب اجاره کن و میز اجاره بده

اره ولی میترسم دیر راه بیوفتم  ولی اموزشای ارایشگری مثلا دوماهه

درسته ولی هزینه ی لوارم آرایش خوب هم خیلی گرونه 

ارایشگری اگر بخوای برای بقیه کارکنی هیچی برات نمیونه کارو یادبگیر برو حای خوب اجاره کن و میز اجاره ...

دیگه چ هنری بنطرت خوبه؟؟؟؟؟؟؟ 

دیگه چ هنری بنطرت خوبه؟؟؟؟؟؟؟  

هرچیز که مربوط به زیبایی و غذا باشه ولی هرکدومش راه داره مثلا شما بخوای توزمینه خوراک چیزی تولید کنی که از فروشش مطمین نیستی رقیب گردن کلفت داری و زمان محدودی برای فروشش داری (چون فسادپذیره خوراک(

اینجا ادم میخوره زمین ولی اگر صرفا برای کافه ها کیک پزی بزنی مشکلی نیس