2777
2789

من به بدختی دارم پا میزارم رو دلم و میخوام با عقل برم جلو 

فقط بخاطر خوشحالی بابام چون دوسال بخاطر  اینکه من پافشاری میکردم عشقمو میخوام زجر کشید چون مخالف سرسخت بود باهاش و حقم داشت 

حالا میخوام واسه اخرین بار با عشقم خداحافظی کنم و بهش پیام بدم و به اون بگم بله

بنظرتون بهش پیام بدم یا ندم 

چون الان حدود یک ماهه بهش پیام ندادم میگم دیگه هم ندم

از یه طرفم میگم تو دلم میمونه

اگه میخواید تا متن خداحافظی هم که نوشتم براتون بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرست

سلام رسیدن بخیر
خودت میدونی که چقد خون دل خوردم چقد اذیت شدم سر تو ولی تو ادم نشدی هرروز به این امید باهات ادامه میدادم که بخاطر عشقی که بهم داری درست میشی چون شرط رسیدن بهم دیگه درست شدن تو بود ولی تو نخواستی که بهم برسیم و تا اخرین لحظه که میخواسی بری سربازی فهمیدم با مامان بابای خودتم دعوا کردی
تو ۲۵ روز رفتی ولی واسه من صدسال گذشت این چن روز از فشار زیاد قلب دردای بدجور میگیرم که با قرص ارام بخشم که دکتر واسم نوشته اروم نمیشم
چون باید تورو فراموش میکردم و مال یکی دیگه میشدم خیلییییی تو نبودت اشک ریختم ینی خون میباردیم
همه فهمیدن چقد میخوامت ولی خودت نفهمیدی
۵تا ادم مهم تو خونوادمون باهام حرف زدن که تصمیم درست بگیرم همه میدونستن بخاطر تو هس که نمیتونم بله رو بگم
خودمم که فکر میکنم میبینم واقعا باهم جور نبودیم چون همش من از اولش تا اخرش نصیحتت میکردم میخواستم درستت کنم تا یادم میاد همش جر و دعوا داشتیم مطمئنم اگه بهمم میرسیدیم هرروز دعوامون بود که چرا دختر فالو کردی چرا عرق خوردی چرا دعوا کردی و خیلی چیای دیگه
ما تو هیچ مسئله ای باهم تفاهم نداشتیم و سر همه چی من باید چیات میگفتم ما فقط یه رابطه الکی رو ادامه میدادیم  چون من میدونستم بهت نمیرسم میدونستم بابام هیچ وقت راضی نمیشه ولی باز پیامت میدادم الان که فکراشو میکنم میبینم این من بودم که داشتم تلاش میکردم بهم برسیم
این من بودم که کتک خوردم این من بودم که با هزارتا بدبختی بهت پیام میدادم ولی تو حاضر نشدی بخاطر من خلاف بزاری کنار چون عاشقم نبودی ادم عاشق هرکاری میکنه تا به عشقش برسه الان بهم ثابت شد عاشقم نیستی فقط دوسم داشتی
فکر کنم دیگه متوجه شده باشی که تو باعث شدی بهم نرسیم🙂💔 از من دلخور نباش چون من هرکاری از دستم برمیومد کردم خیلیییییی طرفداریت کردم تا همین اخر ولی دیگه کم اوردم از طرفداری الکی از دروغای الکی که بگم درست شده ولی هرروز یه خبر جدید اوردن که با افغانی دعوا کردی با بابات دعوا کردی فلان جا عرق خوردی فیلمتو واسم فرستاد
ناگفته نماند که تو همین مدت فهمیدم به یه دختر پیام دادی و اون که بهم گفت شات پیاماتونو دیده بود

سلام رسیدن بخیر خودت میدونی که چقد خون دل خوردم چقد اذیت شدم سر تو ولی تو ادم نشدی هرروز به این امید ...

متنش خوبه ولی بدون خداحافظی، یهویی رفتن راحتتره 

این پیام بی جواب نمیمونه 

قطعا جوابش میاد باز قضیه کشدار میشه 

دل بکن تا بره