2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مادرشوهرم

932 بازدید | 47 پست

سلام ممنون که اومدین

من و مادرشوهرم اینا تو یه حیاط زندگی میکنیم اینجوری که از وسط دیوار داره ولی اندازه یه در بازه،در خونمون هم از دو طرف هم باز میشه منم نمیتونم که دم به دقیقه قفل کنم دوتا بچه هم دارم .

مادرشوهزم اصلا در نمیزنه یکدفعه میبینی درو باز کرد و اومد تو خونه اصلا آسایش ندارم از دستش،امشب ساعت ۱۱تو حال کنار شوهرم نشسته بودم پسر کوچیکم و شیر میدادم ینی تو بغلش بودم به خدا یه جوری درو باز کرد اومد تو خونه که من دیوونه شدم یه لحظه.برگشته میگه چی شده منم با عصبانیت گفتم مگه قراره چیزی بشه دید من عصبیم گفت چراغتون روشن بود گفتم ببینم چرا😐به خدا عقل ندارع دیوونست منم دیوونه کرده

بعد رفتنش با شوهرم دعوام شد گفتم چشمت روشن قبلاً روزا یه دفعه ای میومد ازین ببعد نصف شب میاد لختمونم میبینه

تروخدا بگین چیکار کنم درم که قفل میکنم میگه چرا قفل کردی

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی رودربایستی درو قفل کن 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

به نظرم حتماا شما درو قفل کن به بهونه اینکه بچه ها ممکنه برن بیرون. البته قطعا متوجه میشه ولی خب حداقلش مستقیم نگفتی بهش

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
به شوهرت بگو با مادرش صحبت کنه 

گفتم ولی اصلا نمیگه بهش

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

چقدر نفهمه  اگر میتونی خونت رو جدا کن یا به شوهرت بگو محترمانه بهش بگه  ممکنه زنم حموم باشه ،لخت باشه  درست نیست یهو میای داخل خونه   حتما  در بزن   .ادم نفهم رو باید مستقیم باهاش حرف بزنی

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
رو نده کم کم خجالت بکشه دیگه تکرار نکنه

عزیزم ۸ساله همینطوره 

دیگه بریدم