2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به ازدواج چیه؟

386 بازدید | 22 پست

سلام خانوما ببخشید یک سوال دارم من از یه پسره خوشم اومده خوشتیپ هست و وضع مالیشم متوسط 

اما نمی دونم که اگه ازدواج کنم محدود نمیشم 

البته اگه همسرت مثل رفیقت باشه

من معتقدم همسر آدم نباید شوهر باشه باید رفیق. همدمت باشه

مثلا شمایی که ازدواج کردین راضی هستید (اگه همسرتون خوبه)

میتونید به کار هاتون برسید 

من دختری بودم مه میگفتم شوهر جیه باو ولش کن تا ابد مجردی و پادشاهی اما گویا دل ماهم لرزید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه انتخابت درست باشه خیلی هم خوبه 

من که راضی ام خدارو شکر ☺️

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

محدودیت که خب طبیعتا داره

دیگه خودت مسئول یه زندگی هستی. ناهار شام تمیزی خونه لباس و ... وقتت پس محدودتر میشه

محدودیت های دیگه تم بستگی به طرفت داره

اگه دختر راحتی هستی و اهل برو بیا حواست باشهطرفت ازونا نباشه که نمیذاره تا سر کوچه تنها بری

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
همرو نمیشه باهم مقایسه کرد اما من که روزی هزار بار میگم غلط کردم خونه بابام همه چی داشتم خونه شوهر ف ...

شما به اجبار خانواده ازدواج کردید؟

مگه با همسرتون از همون اول باهاش آشنایی نداشتید ...

مثلا چی؟

بستگی به طرفت داره قطعا بیش از حد نمیتونی با دوستات وقت بگذرونی باید متعادل بشه

ممکنه نوع پوششت رو عوض کنه مثلا شوهر من تیپای اصطلاحا لش دوست نداره

یا توی تاپیکم نوشتم یه کاری نسبتا شرایطش خوبه میخوام برم مخالفه

ممکنه هیچکدوم از اینا هم نباشه یا چیزای کوچیک دیگه باشه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
شما به اجبار خانواده ازدواج کردید؟ مگه با همسرتون از همون اول باهاش آشنایی نداشتید ...

نه اجباری نبود . منو شوهرم خیلی همو دوس داشتیم همه چیو روبراه کردیم که بتونیم باهم ازدواج ‌کنیم ، ازدواج کردیم و گذشت بعد یه مدت شوهرم از خونه انداخت رفت و سیگار و مشروب و بارها خیانت کرد و .... نا گفته نماند که تو خونواده ای بزرگ شده که فقط محدودیت داشته و تازه الان بهم میگه من واس فرار از خونوادم با تو ازدواج کردم نه خرجی میده نه  هیچی تمام هزینه های منو پدرم میده بعدشم میگه من وظیفه ندارم واس بچه خرج کنم

بستگی به طرفت داره قطعا بیش از حد نمیتونی با دوستات وقت بگذرونی باید متعادل بشه ممکنه نوع پوششت ر ...

منم اول دوست داشتم مجرد باشم 

اما میگم اگه تا ابد مجرد باشی که نمیشه ادم نیاز داره یه نفر کنارش باشه احساسات بهش بده و...

نظر شما چیه؟