2789
عنوان

درمان خلط نوزاد ۴ ماهه

2388 بازدید | 26 پست

ممنون میشم کمکم کنید اگر تجربه ای دارید

پسرم ۴ ماه ونیمشه. ا ماه ونیمه بود نفهمیدیم چجوری ریه ش درگیر شد ۸ روز بیمارستان بستری شد پوست من کنده شد

(تو بیمارستانم یک عالمه نوزاد با همین علائم بود که اونجا گفتن ویروس جدیده و بیشتر بچه هارو درگیر میکنه)الان باز سرماخورده. همون اول سرفه ش خشک بود بردم دکترش گف فعلا جای مگرانی نیست و اگه سرفه ها بیشتر شد عکس بنداز از ریه. الان سرفه هاش خلطی شده. آنتی بیوتیک داره میخوره

ولی میگم تا تعطیلی نشده ببرم عکس بندازم خیالم راحت شه

از طرفیم میگم عکس ضررداره الکی نبرم

خیلی استرس دارم. جون میدم اگه زبونم لال دوباره خدا نکرده بستری بشه

بچه ات آسم کودکان نداره خدای نکرده؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه حالش بهتره عکسم نیازی نیس من دخترم هرموقع سرما میخوره تا دوسه روز سینش همینجوریه 

ببین حال عمومیش خوبه الهی شکر. راحت شیر میخوره ومیخوابه. فقط سینه ش یکم خس خس داره

ببین حال عمومیش خوبه الهی شکر. راحت شیر میخوره ومیخوابه. فقط سینه ش یکم خس خس داره

خداروشکرکه بهتره مریضه بچه ها کابوسه برام دختر منم همینه چندروزپیش سرما خورد شدید یه ذوز حالش خیلی بد بود ولی بعد سریع خوب شد ولی سینش خس خس داره و سرفه میکنه باید دورشو بگذرونه

دستگاه بخور روشن کن عالیه عزیزم. 

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
خداروشکرکه بهتره مریضه بچه ها کابوسه برام دختر منم همینه چندروزپیش سرما خورد شدید یه ذوز حالش خیلی ب ...

دخترت چند وقتشه عزیزم؟ من اون ۸ روزی که پسرم بستری شد جون دادم. خدا برای هیچ مادری نخواد

دخترت چند وقتشه عزیزم؟ من اون ۸ روزی که پسرم بستری شد جون دادم. خدا برای هیچ مادری نخواد

من چی بگم پس یه بار تو 4 ماهگی دخترمو 8 روز  یبارم 10 ماهش بود 6 روز بستری کردم امسال همش سال مریضی بوده برام انشالله سال رو برو همش سلامتی و خوشحالی واسه هممون دخترم یسالشه

اونم روشن میکردم. تا امروز که خراب شد بدبختی

دعا میکنم زودی خوب بشه. خدا خودش کوچولوهامون نگه داره

من چی بگم پس یه بار تو 4 ماهگی دخترمو 8 روز  یبارم 10 ماهش بود 6 روز بستری کردم امسال همش سال م ...

منم از ترس طفلکی زیاد بیرون نمیبرم. همین روزا برا خرید میرم خیلی استرس دارم