2777
2789

اگه نگی که حسرتش همیشه به دلت می مونه ولی ببین جنبه داره یا نه بعدم خودت نگو. یکیو بفرست غیرمستقیم بهش بگه. مثلا بگه من حس می کنم فلانی از تو خوشش میاد تو چی؟ یا اینکه خودت نخ بده ببین هیچ تمایلی داره یا نه. متاسفانه عرف نمی پسنده ابراز مستقیمو

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عقیده دارم وقتی عاشق یکی میشی باید تو اولین فرصت بگی فرقی نداره دختر باشی یا پسر 

صبر کردن واسه یه موقعیت خوب خیلی

اشتباهه. شاید قبل از شما یکی اون موقعیت خوب رو پیدا کردو زودتر از شما پیش قدم شد

الانم ک دیگ این چیزا دیگ عادی شده تقریباً...

مستقیم پیشنهاد نده ولی مثلا نخ بده بهش خودش پیشنهاد بده به خودتم خیلی برس 😂

والا بخدا من ی دختر مغرورم ولی نمیدونم چرا همچین شدم جدیدن فالورمه استوری هام رو میبینه دیگ نمیدونم چجوری بهش بفهمونه م  

طرف با کلی ناز و ادا و توروخدا قبول کن و دنیارو به پات میریزم و رسم و رسوم و میمیرم برات دختره رو میگیره دو روز بعدش میگیره زیر بار حرف و منت بعد اگه خودمون بریم بگیم میخوامت فک کن قراره راه به راه چی بگه بهت؟؟؟

اینجا مغزای ما گنجایش و شخصیتای پسرامون ظرفیت ندارن بهتره نگی

صلوات برا سلامتی همه
من عقیده دارم وقتی عاشق یکی میشی باید تو اولین فرصت بگی فرقی نداره دختر باشی یا پسر  صبر کردن ...

خب اون فامیله اخه اون نباید واسه من تلاش کنه فقط من باید تلاش کنم خیلی ناحقی نیس؟؟