2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من تجربی بودم دلم میخواست کنکور انسانی بدم گفتن میشه اما برا دوستم انسانی بود قبول نکردن کنکور ...

😐🤦🏼‍♀️

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

فکر کنم اگه تجربی باشی میتونی انسانی بدی ولی اگه انسانی باشی نمیتونی کنکور تجربی بدی

💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍

فکر می‌کنم درس‌هایی که مشترک نیستن رو باید امتحان بدی و سابقه ایجاد کنی. البته مطمئن نیستم الآن که معدل تاثیر قطعی داره چجوریه. ولی کنکور تجربی انقدر سخت شده که خود تجربی‌ها هم توش موندن، فیزیوتراپی هم رتبه‌ی خوبی می‌خواد 🥲

آره میشه

ولی چون سوابق و ...نداری رتبت زیاد میشه هیچی نمیشی

باید بری دیپلم مجدد بزنی 

بعد اون درسا مثل زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک پاس کنی بعد بقیه رو نزن

دیگه مشاورم بگیر و حتما تو قلمچی هم شرکت کن کلاسی چیزی هم تو بیرون برو