کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان ما اینستا نداریم یه توصیح بدین.مجید واشقانی ام تقلب میکنه؟
به نظرم اونم جدیدا به جمع متقلبا اضافه شده ولی بهاره از اول بود با ایرپاد
کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍
خب اونجا ایرپاد به چه دردش میخوره😐 ینی یکی از عوامل پشت صحنه بهش میرسوندن😐😐
هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوهس،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمیکنم تا اون بالایی کریمه ناامیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡
خب اونجا ایرپاد به چه دردش میخوره😐 ینی یکی از عوامل پشت صحنه بهش میرسوندن😐😐
اره علی صبوری گفت یه زن از پشت صحنه میرسونده که اخراج شده