2777
2789

دیگه ماخانوادگی گرفتارشدیم ...باهیچی دارویی سردردش اروم نمی شه ...بخصوص سمت پیشونی چندروز طول کشید خوب بین ..؟!بیمارستانم که دیگه الان نیروکم داره خودم دیروز باگوش خودم شنیدم یه دکترمی گفت اصلا پذیرش بستری نکن مگه نیاز به احیاداشته باشه اخه دکتر نداشتن حتی یخش اورژانس بیمارستان بوعلی بودم

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

با اجازه استارتر عزیزم  . بچه ها تایپیک جدید زدم درمورد کارا و رسمای خوبی  که موقع سال تحویل انجام دادید و تجربه شدس همتون بیایید کلی جیزای خوب یاد بگیریم برا امسال 🥰😍😇🙈🍀

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10606542/بیایید-از-کارا-و-رسمایی-که-برا-سال-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول مسکن هم اثر نداشت؟

نه عزیز خودمم تعجب کردم درحالی که مادرم سرطان ریه داشت بجای مورفین هرازگاهی کترورال می زدیم کمی اروم می شد برامن هیچی...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
ببین من کارورزی پزشکیم ... میتونم برات نسخه الکترونیک بزنم اگه خواستی تو پیاما برام کد ملی رو بفرست ...

ببخشیدبچه های من آبریزش بینی دارن یعنی مثل عفونت هستش شب هایکم سرفه دارن پسرمم چشماش امروزیکم عفونت کرده بودمیشه بگین چه دارویی بدم بهشون میترسم عفونت داشته باشن 

اول بچم مریض شد یه هفته بیشتر بعدش من خودم چندروزمی شه اما۴روز سردرد شدید...الانم همسرم افتاده انقدر دارو جمع کردیم دور خودمون که نگو اما اصلا اثرنداره درحالی که مت سالی یه مسکن هم نمی خوردم!!!!ناپروکسین استامنوفن ،چرک خشک کن های قوی امپوا مسکن ...نروبیرون...

ببخشیدبچه های من آبریزش بینی دارن یعنی مثل عفونت هستش شب هایکم سرفه دارن پسرمم چشماش امروزیکم عفونت ...

چند وقته ؟ سرفه خشک یا خلط دار ؟ چشماش زرد نیست ؟ سنشون رو هم بگو

روانپزشکی