2777
2789
عنوان

نتیجه از سابلیمینال تغییر رنگ چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 18 پست
نه از جایی نگرفتم رایگان دانلود کردم

استارتر از صورت دلخواه چ نتیجه ای گرفتی؟ 

یعنی صورتت چ چیزیش تغییر کرد؟ 

راستی بنظرت سازنده هیپنوددی خوبه؟ 

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وقتی یه گوهی میخوری تاپیک و قفل نکن صبر کن جواب گوه خوریتو بگیر عنتر خانم گفتم چیزی مصرف میکنی چون سه روز تاپیک میزنی یه سوال و میپرسی در صورتی که جواب میگیری خب غیر عادی به نطر میای دیگه کامنت مو ریپلای نکن چون اسم کاربریت و تو اعلاناتم ببینم بدون اینکه پیامت و باز کنم پاک میکنم حالا دوست داری جر بخور تایپ کن ولی هر چی بنویسی واسه خودت نوشتی خودت بخون خودت بنویس من باز نمیکنم یه دونه میرینم تو اسم کاربریت پاک میکنم حالا هرییی

ببین وقتی یه گوهی میخوری تاپیک و قفل نکن صبر کن جواب گوه خوریتو بگیر عنتر خانم گفتم چیزی مصرف میکنی ...

تومار مینویسی؟عقده ای روانییی 

ب تو ربطی نداره من چ تاپیکی میزنم

تو گوه خورمی؟فوضولمی؟

فشاری گوه خور

واسه من گوز گوز نکن

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏