2777
2789

۱.سالی که گذشت اتفاق های خوب بیشتر براتون رخ داد یا اتفاقای بد 

۲.اگه بخوایی یه اسم برای سالی که داره تموم میشه بزاری چیه.

۳.درسی که از این اتفاقا گرفتید چیه و به نظرتون پخته تر شدید؟

۴.برای سال آینده چه هدف هایی دارید و واقعا کارایی که میخوایید انجام بدید جزو اولویت های واقعیتونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا اتفاق خاصی نیفتاد ولی خوب بود خداروشکر

سال متوسط

اره پخته تر شدم و از نظر زناشویی عاقل ترشدم 

میخوام لذتشو ببرم فقط فقط لذت از زنده بودن

لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱

1.یکسان بودن

2.نمیدونم 

3.خب درسای زیاد و پیچیده ای گرفتم و ک در حیطه زندگی خودمه و خب آره باعث شدن تو سال جدید پخته تر بشم

4.کلی کارا،اصلی ترینشون خرید کلی کتابه و رفتن دوبارع به کلاس زبان و کلاس خط و کلاس طراحی

یه سال خاکستری رنگ

استرس و اضطراب زیادی رو تحمل کردیم

از لحاظ مالی چندین بار به شدت افت کردیم

خیلی بیشتر از سالهای قبل بیمار شدیم

روابط خانوادگیم یکم قلقلک شد یه جاهایی

خیلی روزها احساس فشار بشدی بود که میگفتم دیگه نمیشه ادامه داد

امیدوارم  بحق حضرت مهدی این سال جدید فقططططط پر از سلامت و آرامش برای همه باشه

و برای منو عزیزانم هم سرشار از سلامتی آرامش و آبرو باشه

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  

فکر کنم خوباش بیشتر بود یا تقریبا برابر بستگی ب نوع نگاهت داره من چیزای کوچیکم خوبی حساب میکنم

غم ب خاطر اتفاقات اخیر ،متروپل و...در کل ب خاطر مردم کشورم وجهان غم چون این آخریا زلزله هم زیاد شد

درس زیاد هست ولی بله پخته تر شدم کلا هرچی سن بره بالاتر تجربه هات بیشتر میشه

اول ی سری عیوب اخلاقی رو میخوام از بین ببرم یا کمرنگ کنم دوم درسی هست سوم عاطفی هست چهارم مالی هست بله هدفم همینا هست چون ریز ریز هست نمیشه همه رو نوشت در کل میخوام بهتر قبلم باشم

۱- بیشترش خوب بود

۲-همین طور میشه زندگی کرد😊🤗

۳-فقط باید به خداتکیه کرد و نمیزاره تو مخمصه گیر کنی .اره قشنگ حس میکنم بزرگتر شدم و خانومتر🤭🤭

۴-دلم میخواد ی جایی برم سرکار خودمو مشغول کنم ولی بخاطر شنوایی گوشم خیلی ضعیفه خجالت میکشم نمیرم دنبالش تیپ و قیافه ام خیلی خوب و عالیه و تو چشم هستم هر کی میبینتم فک میکنن لیسانس دارم خداییش اگه دروغ بگم ،

قصدم بعد عید اینه به شوهرم بگم گوشمو درمان کنم میدونم جوابش مثبته هیچوقت ن نمیگه ولی نمیدونم خودم چرا اینقدر عقب انداختم خودمو 😪