2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خوبی خدارو شکر کن برا من به مرحله دوستی هم نمیرسه 😂😂😂

ینفر بود اول میگفت میخوامت ادرس خونتون پیدا میکنم میام خواستگاری بعد یمدت باهاش دوست شدم گفت الان بگم من فقط دوستی میخوام منم چون اولش کع میگفت میخوامت من گفتم منو تو بدرد هم نمیخوریم اون ولی خیلی پیله بود مثلا میگفتم تو خیلی لیاقتت بیشنر این حرفاست فلان اما اون خیلی سمج بود چند باریم رفتیم بیرون بعذش گفت من برای دوستی میخوام فردا روز نفرینم نکنی منو میگی ینی ماستام ریختن برای اینکه کم نیارم گفتم منم تورو برای دوستی میخواستم 

خب یا طرفایی که انتخاب میکنید ادمای موندگاری نیستن و کلا قصدشون از رابطه ازدواج نیست  یا به لح ...

والا طرفا اولشون میگن ازدواج خوب که ما جوابشون میدیم قصدشون میشه دوستی

ینفر بود اول میگفت میخوامت ادرس خونتون پیدا میکنم میام خواستگاری بعد یمدت باهاش دوست شدم گفت الان بگ ...

عزیزم بازم دمش گرم ک از همون اول گفته برا دوستی میخوام 

آدمایی ک انتخاب میکنی آدمای ازدواجی ای نیستن 

هم سنیهای من همشون ازدواج کردن 😭😭😭😭

چند سالته مگ عزیزم 

منم همه هم سنام ازدواج کردن با این ک حودم ۱۹ سالمه و خیلی کمه احساس ترشیدگی دارم در قبالشون 😅😂

زمانبندی زندگی هر کسی باهم فرق داره قرار نیست همه تو یه محدوده سنی ازدواح کنن تو یه محدوده ای بچه دار بشن 

هر کس زمانبدی خاص خودشو داره 

چند سالته مگ عزیزم  منم همه هم سنام ازدواج کردن با این ک حودم ۱۹ سالمه و خیلی کمه احساس ترشیدگ ...

من ۲۳ بچع خواهرم اون روز میگفت خاله معلم ما هم سن توعه دوتا بچه دارم ینی مردممممممممم😭

من ۲۳ بچع خواهرم اون روز میگفت خاله معلم ما هم سن توعه دوتا بچه دارم ینی مردممممممممم😭

واییی بابا فک کردم نزدیم ۲۸ سالت اینا باشه 

۲۳ ک چیزی نیس 

اونا هم خیلی آدمای بیدرکی هستن ک همچین حرفی میزنن بیخیال باش خودش پیش میاد صبر کن عزیزم