2777
2789
عنوان

علائم بارداری خارج از رحم

83912 بازدید | 52 پست

سلام خانما لطفا راهنماییم کنید 

بتای من خیلی کم رفته بالا 

هشت روز بعد از تاخیر ۲۳/۹ بوده که مشکوک بود ۴ روز بعد تو یه ازمایشگاه دیگه ۹۵/۶ شد دکتر گفت خیلی کم بالا رفته و احتمالا خارج از رحمه 

الان دو هفته است که تاخیر دارم

تو سونو چیزی مشخص نشده فقط ضخامت اندومتر افزایش پیدا کرده به ۱۹

یه شب درد سمت راست داشتم 

الان فقط درد و ضعف نه خیلی زیاد تو ران هردو پا دارم

لکه بینی ندارم زیر دلم هم سفت شده

از این میترسم که نمیدونم چه بلایی داره سرم میاد و عید داره میشه

فردا بتا را باید تکرار کنم

لطفا کسایی که خارج از رحم بودید میشه علائم و نتایج سونو و بتاتون را بگید 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

عزیزم من تیرماه عمل کردم خارج رحمی بودو نمیدونستم.علائمم اینا بود؛لک بینی ،دردمقعد،،درد شدید پهلوها،،نمیتونستم بشینم وحشتناک تیرمیکشید واژنم،،تب و لرزم داشتم.الهی که بارداری سالمی داشتا باشی.برای منم دعا کن اقدامم. بعده عمل باردارنمیشم😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تیرماه عمل کردم خارج رحمی بودو نمیدونستم.علائمم اینا بود؛لک بینی ،دردمقعد،،درد شدید پهلوها، ...

ایشالا که خیلی زود یه بارداری سالم داشته باشی و به سلامتی نینیتو بغل بگیری عزیزم

من بتام رشدش خیلی کمه فرستادم سونو واژینال هیچی ندید 

دکتر سونو گفت بعد از تعطیلات سونورو تکرار کن میترسم تا اونموقع دیر شه خیلی نگرانم😔 فعلا این علائمی که گفتید را ندارم البته درد کمر دارم یه روز هم درد سمت راست دااشتم

ایشالا که خیلی زود یه بارداری سالم داشته باشی و به سلامتی نینیتو بغل بگیری عزیزم من بتام رشدش خیلی ...

الهی خدا از دهنت بشنوه.شمام بارداریتون سالم باشه.عزیزم نزار دوهفته بگذره یه موقع خدای نکرده خطرناک میشه یه دکتر دیگه برو.من جنینم. شیش هفته بود که از دستش دادم تو لوله راستم گیر کرده بود😭😭😭اگه علائمو نداری به خودت استرس نده.انشاالله که جنینت سالمه❤️

الهی خدا از دهنت بشنوه.شمام بارداریتون سالم باشه.عزیزم نزار دوهفته بگذره یه موقع خدای نکرده خطرناک م ...

ممنون عزیزم خدا از دهنت بشنوه. همین دیگه مشکلم اینه دکتر تا فردا بیشتر نیست 😭 با احتساب اولین روز اخرین پریودم الان تو هفته هفت هستم ولی تو سونوی واژینال دیروز هیچی نشون نداد فقط نوشته بود ضخامت اندومتر زیاد شده 

الهی خدا از دهنت بشنوه.شمام بارداریتون سالم باشه.عزیزم نزار دوهفته بگذره یه موقع خدای نکرده خطرناک م ...

خیلی ببخشید اینو میپرسم لکه بینی چطور بود؟ من پد گذاشتم که متوجه شم لکه بینی را بعد از چند ساعت اندازه یه سانت احساس کردم پد تغییر رنگ داده ولی اونقدر  بزرگ و واضح نیست که بتونم بگم چه رنگی بود 

خیلی ببخشید اینو میپرسم لکه بینی چطور بود؟ من پد گذاشتم که متوجه شم لکه بینی را بعد از چند ساعت اندا ...

لک بینی زیادی داشتم  چقدر درد کشیدم خدا سر هیشکی نیاره🤦‍♀️😭

لک بینی زیادی داشتم  چقدر درد کشیدم خدا سر هیشکی نیاره🤦‍♀️😭

اخی عزیزم دعا میکنم ایشالا بزودی طعم شیرین یه نینی خوشگل این تلخیهارو بشوره ببره برات❤️

سلام عزیزم منم شرایطم مث شماست ،بتاتون رفت بالا؟ نی نی سالم بود مشکلی نداشتین؟

اره خداروشکر رفت بالا 

در حالیکه دکتر اولم گفته بود بیا که سقط کنیم 

هم بتا رفت بالا هم هفته دوم عید سونو دادم خودش و قلبش دیده شد با برادیکاردی خفیف که دیروز تو سونو اون هم برطرف شده بود خداروشکر

اره خداروشکر رفت بالا  در حالیکه دکتر اولم گفته بود بیا که سقط کنیم  هم بتا رفت بالا هم ...

خداروشکر عزیزم میشه برا منم دعا کنی امروز آز دوم دادم خدا کنه رفته باشه بالا خیلی استرس دارم 😢

خداروشکر عزیزم میشه برا منم دعا کنی امروز آز دوم دادم خدا کنه رفته باشه بالا خیلی استرس دارم 😢

اصلا استرس نداشته باش البته درکت میکنم خودم کل تعطیلات امسالمو شب عیدم با استرس داغون شد ولی دکترا خیلی استرس الکی میدن

تو همین نینی سایت خیلیا به من گفتن ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه و همون هم بود 

برای شما که بتای اولی هم خوب بالا رفته 

ایشالا بسلامتی بارداریتو میگذرونی ❤️

سلام عزیزم اگه هستی میشه جوابمو بدی، من ای یو ای کردم ۲۷م دکترم برا ۱۳م ازمایش نوشت یکروز بعد موعودم، من جمعه تست زدم هاله انداخت رفتم ازمایش بتام ۱۹ بود گفته سه روز دیگه تکرار کن امروز باز تست زدم همون اندازه هاله انداخت، درد هم فقط دوروز قبل پریودی درد شدیدی داشتم تو رحمم، حالا گاهی وقتا خیلی کم درد تخمدان چپ دارم، همه فولیکول های خوبمم تو تخمدان راست بود، بنظرت مبتونه خارج رحمی باشه داره سکته میکنم لطفا جواب بده😔

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥