2777
2789

به شوهرم گفتم پول بده برم خرید گفت امسال جایی نمیریم براچی بخری  منم گفتمحالا پول بده در حد مانتو بخرم  بچه رو نگه دار خودم برم خیابون دور بزنم رفتم با پول اون  یه مانتو از دست فروش گرفتم ۵۰۰با پول خودمم یه  شلوار۳۰۰ و کرم پودر ۱۸۰   اومدم چند کیلو میوه  سوار ماشین شدم تاکسی نبود از این ماشین شخصیا  اومدم خونه دیدم کیسه نیست مونده تو ماشین فقط میوه ها دستم بود😔😔😔دیگه اصلا جرات نکردم به شوهرم بگم گفت خرید کردی گفتم نه پولش نگه داشتم چون انگ خنگ بودن میزد بهم اقا من دلداری میخوام 

کاربر ۹۵ هستم 

عزیزم قلبم گرفت🥲

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه ماشین دم خونه پیادت کرده امیدوارم بیاره دم ساختمون بهت بده😔

نیمچه خیاطم  🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃‍♀️                     درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄                                                اگر می‌توانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚‍♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه