بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام..بعضی وقتها به عنوان خواننده خاموش اینجا میومدم تاپیک های مورد نیازم رو سرچ میکردم جواب میگرفتم میرفتم..تا اینکه دیشب عضو شدم بخاطر این ماشین ها باید تاپیک میزدم جوابمو میگرفتم..ماشین رو جستجو کردم تاپیک شمارم دیدم..باعرض معذرت چندتا تاپیکتون رو خوندم..چون دیدم ی جورایی مثل من هستید من فقط ۴سال بزرگترم ازشما.چقدر حس تنهایی.تا الان میگفتم خوش بحال دخترها ولی ی کمی نظرم عوض شد..فرق من و شما اینه شما حداقل دلتون میخاد و دعا میکنید ازدواج کنید..منم شرایطش رو دارم هیچوقت نمیتونم دعا کنم واسه ازدواجم..بخاطر اینکه بچه اخرم ترجیح دادم مراقبشون باشم.ولی شما خانم ها انقدر اینجا از خانواده شوهر بدتون میاد که ادم هر بار اینجا میاد تا چندماه میگه خوبه که ازدواج نکردم..کاش ی کمی ملایم تر برخورد کنید با این قضیه ها..ببخشید چون ی جورایی بچه محل منم هستید درد دل کردم.امیدوارم بهترین ازدواج رقم بخوره براتون..ببخشیدطولانی شد موفق باشید