2777
2789
عنوان

آهنگ جدید محسن چاووشی

416 بازدید | 7 پست

روز جمعه‌تون رو با این آهنگ فوق‌العاده محسن چاووشی که جدیدا خونده شروع کنید.

🔻اول شعر این آهنگ رو شیخ بهایی گفته رو ببینید:

همه روز روزه بودن همه شب نماز کردن

همه ساله حج نمودن سفر حجاز کردن

ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن

دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن

.

به مساجد و معابد همه اعتکاف جستن

ز ملاهی و مناهی همه احتراز کردن

شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن

ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن

.

به خدا که هیچکس را ثمر آنقدر نباشد

که به روی نا امیدی در بسته باز کردن

خیلیا آهنگو گوش میدن و نمیدونن شعر از شیخ بهایی هستش که اصلا خودش آخوند بوده و کل زندگیش در نماز و حج و عبادت بوده، ۹۹ درصد مباحثش تو کتابهاش درباره همین مناسک دینه، با این توصیفات اومده گفته در کنار این واجبات اگه به روی ناامیدی دربسته باز کنی خیلی ثواب داره، بزرگترین عبادته

🔻اگه مخاطب این ملاحظات رو ندونه فکر میکنه میگی نماز و روزه و حج و خمس و همه چی رو ول کن، برو ناامیدارو امیدوار کن. نه آقاجون، اینا هیچ منافاتی باهم ندارن، اصلا اگه ایمان در کنار عمل صالح نباشه، عمل صالح بالا نمیره. شیخ بهایی ایمانش تکمیل بوده و اعمال عبادیش تکمیل بوده، که اینطوری گفته. تو شیخ بهایی باش، اگه ناامیدی رو به زندگی امیدوار کردی خداهم برات میسازه. کسایی که بویی از دین نبردن نباید این آهنگو گوش بدن و این شعرو دست بگیرن و سوءاستفاده کنن و برای دین مردم نسخه صادر کنن. البته خود محسن چاووشی آدم دیندار و دوستدار اهل‌بیت هستش

شعر این آهنگ مثل اون شعر میمونه که میگه "ای قوم به حج رفته کجایید کجایید، معشوق همین‌جاست بیایید بیایید؟ بعد میگه معشوق و حج تو همین نیازمندیست که دیوار به دیوارته. خب این شعرو مولوی گفته، مناسک دینی‌ش رو انجام میداده، حجی میرفته که چند ماه پیاده در راه بوده، وظیفه‌ش رو انجام داده، بعد میاد میگه دست مستمندهم بگیر. نه اینکه حج نرو به نیازمند کمک کن

🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی همین نی نی سایت بارها و بارها شده خانومها گفتن که با خوندن نماز به آرامش میرسن و حالت روحیشون بهتر میشه...

توی این زمونه که یکی از چیزهایی که فوق العاده مردم ما نیاز دارن ارتباط قوی با خداست ...

مردم ظرفیتشو دارن ولی باید تقویت بشه ، ولی امثال این شعر تیشه به ریشه زدنه ...

این شعر کمکی به حال مردم نمیکنه ...

همه این عبادات و نماز همه دستور خداست پس حتما خیری توش هست که برامون قرار داده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)