2777
2789

شوهرم این مدت همش مشغول کار بوده؛ حالا دیشب مجردی با دوستاش رفته بود بیرون که یعنی بشوره ببره... ساعت ۱۱ چیزی تو خونه کم داشتم به این بهانه زنگ زدم که بیا گفت نمیتونم؛ گفتم چرا؟گفت نمیتونم پشت فرمون بشینم منم قطع کردم؛ دیگه بعد یکی دو ساعت خوابیدم.....حالا صبح بیدار شدم میبینم اصلا نیومده 

به نظر شما چه برخوردی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی قرار بوده بیادو نیومد ؟ والا من بودم خشتکشو میکشیدم رو سرش🤣 ولی تو ریلکس باش .. به این فک کن که یه شب بوده ..عب نداره

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

اگر چیز خیلی واجبی نبوده یا راهش به خونه نزدیک نبوده، به نظرم اصلا بی خیال شو. بابا اون بنده خدا هم دیگه اون ساعت شب سختش بوده بیاد خداییش؛ البته شب نیومدن مرد رو دوست ندارم اما بستگی به قرار خودتون داره.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
عزیزم سعی کن اول اومد بگی عزیزم نگرانت شدم  من تنها بودم کاش خبر میدادی که شب نمیای  اول ...

این کلمه گاردنگیرخیلی باحاله احساس میکنم خیلی قشنگ گفتیش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   

همه گاهی نیاز ب فضای شخصی و مجردی دارن عزیزم . من شوهرمو مجبور میکنم با دوستاش بره استخر . فوتبال . ۰ون وقتی نیره حالش خوب میشه . مقاومت میکنه من بزور میفرستمش . البته دوستاش هم خوبن 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...