اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی تو فقط جا نزن ❤❤👌👌 میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲 خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍 من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤
خدایا مرسی بالخره تونستم دوباره عضوشم😍کراتین کارحرفه ای🙋♀بچه ها کاربر جدید نیستم از سال ۹۰توسایت بودم دوتا هم کاربری داشتم شاید باورتون نشه ولی پس وورد هیچ کدوم یادم نبود🤷♀️تا اینکه امشب تونستم دوباره وارد بشم تبریک به من تبریک ب شما تبریک به همه😉وای چقد حرص میخوردم نمیتونستم نظر بزارم🤦♀️راستی بچه ها هر سوالی در موردابریشم سازی مو داشتید در خدمتم
بنظرتون این ساعت و دستبند قشنگه یا ساعت هوشمند قشنگترو باکلاس تره ؟
اگه اینقدر شجاع بودی که شروع کردی واینقدر قوی هستی که داری ادامه میدی پس اینقدر لیاقت داری که بهش برسی تو فقط جا نزن ❤❤👌👌 میدونم آسوننیست ولی یقین دارم یه روزی بهش میرسم 🤲🤲 خدایا خودت حواست بهم باشه 😍😍😍😍😍 من به خدایی تکیه میکنم که برای شادی و لبخندم همه جوره حمایتم میکند ❤❤❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🤣🤣🤣 از مدل لباسش بیشتر خوشم اومدم تو فانتزی هام این هست که بخرم ازش ولی جایی ندارم بپوشم برم☹️🤣
تو خونه بپوش