2777
2789
عنوان

خودم ترمیم ناخنامو انجام دادم☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 44 پست
چون که اول باید سطح ناخنتو ملایم سوهان بزنی بعد بیس کات بزنی و بعد پرایمر بعد تاپ کات بزنی بعد لاک ژ ...

بیس کات همون برق ناخن هست یا چیز دیگه ای؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر کلیِر ،لیکوئید، یه چسبم هست  شبیه لاکه چسبیه که مواد رو به ناخن میچسبونه مایع ست مثل استون ...

همه رو دارم ولی بلد نیستم جز سوهان برقی درخواست دوستی دادم هرموقع تونستی لطفا برام توضیح بده ممنونم عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

راز هوا نگرفتنشو به ما هم بگو لطفا😁

خیلی طولانیه و تجربی اول از اینکه انقدر باید بذاری تا متجوه اشتباهت بشی دوم اینکه موادت باید خوب باشن مواد دوزاری هوا میگیره سوم اینکه موادگذاریت باید طوری باشه که ترجیحا نخوای خیلی پشت ناخن رو سوهان بکشی چهارم اینکه جنس پرایمرت باید عالی باشه چون چسبندگی مواد به ناخن کاره پرایمره 

ببین بقیه اشم باید تجربه کنی تا متوجه بشی 

البته اینم بگم من دوره ندیدم فقط پنج ساله برا خودم انجام میدم یه چیزایی رو هم بلد نیستم چطوری توضیح بدم اما اینا که گفتمو رعایت کنید جوابه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

انقدر خوشم میاد یکی بدون هیچ چشم داشتی چیزایی که بلده به بقیه یاد میده 

اصلا کیف میکنم حالم خوب میشه 

در ضمن خیلی هم خوب و عالی شده ⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩🌺🌺💖

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
وسایلاش چقدمیشه هزینش حدودا 

الان همه اشو کامل بخوای بخری یه چیز متوسط فکر کنم حدودا ۸تومنی بشه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
خیلی طولانیه و تجربی اول از اینکه انقدر باید بذاری تا متجوه اشتباهت بشی دوم اینکه موادت باید خوب باش ...

عزیزم یه نوع پرایمر هست اسیدی و غیراسیدی کدوم بهتره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

انقدر خوشم میاد یکی بدون هیچ چشم داشتی چیزایی که بلده به بقیه یاد میده  اصلا کیف میکنم حالم خو ...

ممنون عزیزم

اخه خودمم با نظرت موافقم و هرچیزی که یاد گرفتمو به سختی یاد گرفتم چون ادما انگار زورشون میاد دوکلمه جواب بدن

عزیزم یه نوع پرایمر هست اسیدی و غیراسیدی کدوم بهتره؟

ببین اسیدی بهتر عمل میکنه اما ضرر داره دیگه انتخاب با خودته

ببین اسیدی بهتر عمل میکنه اما ضرر داره دیگه انتخاب با خودته

گلم درخواستمو قبول کن هرموقع حوصله داشتی با مارک بهم معرفی کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

همه رو دارم ولی بلد نیستم جز سوهان برقی درخواست دوستی دادم هرموقع تونستی لطفا برام توضیح بده ممنونم ...

باشه عزیزم قبولش میکنم بعد اونجا برات شماره مو میفرستم بهم زنگ بزن صدامو ضبط کن چون حقیقتا با تایپ کردنش داغون میشم خیلی نکته هارم با تایپ نمیشه گفت 

گوشیتو بذار که صدامو ضبط کنه بعدا از روی صدا دونه دونه انجام بده

گلم درخواستمو قبول کن هرموقع حوصله داشتی با مارک بهم معرفی کن 

باشه عزیزم الان قبول میکنم فقط پیام بده خودت که سر فرصت مارکارو برات بنویسم

پودر کلیِر ،لیکوئید، یه چسبم هست  شبیه لاکه چسبیه که مواد رو به ناخن میچسبونه مایع ست مثل استون ...

تیپ

قالب

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
تمیز در نیاوردی

تو عکس خوب نبود چون شبم بود از نزدیک که خودم میبینم والا خیلی تمیزو دقیقه میزان برامدگیش صافیش دورگیریش