2777
2789
عنوان

خودم ترمیم ناخنامو انجام دادم☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 44 پست
چجوریییی به ماهم یادبده باچه موادی؟

با همون موادی که ناخنکارا باهاش کار میکنن😁 قدیما همش میرفتم بیرون بعد هی میپرسیدم این چیه اون چیه وسایلشوفهمیدم مراحلشم که نگاه کردم یاد گرفتم 

راز هوا نگرفتنشم زیر زبون یکی از ناخنکارامو کشیدم😁

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
چه شیک و هنری استارتر❤😉👌🏻 زیباست😉❤🍻

فداتشم بذار ژلیش پامم بفرستم ببینید 😄

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همون موادی که ناخنکارا باهاش کار میکنن😁 قدیما همش میرفتم بیرون بعد هی میپرسیدم این چیه اون چیه و ...

میشه به منم بگی چه موادی بخرم سوهان برقی داری؟راز هوانگرفتنش چیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به آرزومه🫶🏻 💕                       

بذار واقعا کارت حرف نداشت😉👌🏻

قربونت برم لطف داری 

گذاشتم

میشه به منم بگی چه موادی بخرم سوهان برقی داری؟راز هوانگرفتنش چیه؟

پودر کلیِر ،لیکوئید، یه چسبم هست  شبیه لاکه چسبیه که مواد رو به ناخن میچسبونه مایع ست مثل استونه اسمش یادم رفته،(الان پنج ساله برا خودم میذارم اسمشو فراموش کردم)قلم کوچیک ، پیاله کوچولو برا لیکوئید خیییلی کوچولو،سوهان برقی ام نداشته باشی میشه اما سخت میشه من دارم ،پولش و بافر و دستگاه یو وی و لاک ژل و تاپ کات 

هر وقت وسایلت تکمیل بود درخواست دوستی بده دونه دونه میگم چیکار کنی چون مفصله الان بگم چه اموزشش چه هوا نگرفتنش کلا مفصله

پودر کلیِر ،لیکوئید، یه چسبم هست  شبیه لاکه چسبیه که مواد رو به ناخن میچسبونه مایع ست مثل استون ...

اهان اسمش پرایمر بود

چقدر کیوت و قشنگه استارتر😍🌱 بغض❤

عشق منی

من ژلیش زدم ولی سریع ازجاش کنده میشه دلیلش چیه؟

چون که اول باید سطح ناخنتو ملایم سوهان بزنی بعد بیس کات بزنی و بعد پرایمر بعد تاپ کات بزنی بعد لاک ژلتو بزنی و بعد دوباره تاپ کات

و حتما حتما تو هر مرحله تاپ کات و لاک ژل باید لبه ناخنتم بزنی بهش میگن بستن سر ناخن 

با همون موادی که ناخنکارا باهاش کار میکنن😁 قدیما همش میرفتم بیرون بعد هی میپرسیدم این چیه اون چیه و ...

راز هوا نگرفتنشو به ما هم بگو لطفا😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان